שחקנים נאלצו לנטוש את המגרש באמצע משחק בטורניר "פוג'יירה אופן" שנערך בפוג'יירה, באיחוד האמירויות, לאחר אזעקה שהופעלה על רקע ההסלמה האזורית והמתקפות האיראניות.
איחוד האמירויות נמנית עם המדינות שנקלעו לעימות, כאשר המתיחות הגיעה היום (שלישי) גם למגרשי הטניס. במהלך משחק במסגרת סבב הצ'לנג'ר של ה-ATP בין דנייל אוסטפנקוב למאטסואוקה הייאטו, הופעלה אזעקה במתחם.
בשידור החי של הטורניר, נראים השחקנים ואנשי הצוות רצים בבהלה אל מחוץ למגרש, בזמן שהמשחק הופסק באופן מיידי. בהמשך התברר כי האזעקה הופעלה לאחר יירוט כטב"ם סמוך לנמל פוג'יירה. חלקי כטב"ם שנפלו הציתו שריפה באזור תעשיית הנפט המקומי.
השריפה שפרצה בעקבות התקיפה
בהודעה רשמית מסר משרד התקשורת של פוג'יירה כי הרשויות הרלוונטיות טיפלו בשריפה שפרצה באזור התעשייה לנפט בעקבות נפילת שברי הכטב"ם לאחר יירוט מוצלח בידי מערכות ההגנה האווירית. עוד נמסר כי לא דווח על נפגעים, האש כובתה והפעילות באזור חזרה לשגרה.
האירועים מתרחשים ימים ספורים לאחר סיום אליפות דובאי בטניס, וגם שם מורגשת עדין השפעת המשבר, כאשר שחקנים בכירים רבים עדין תקועים במדינה לאחר שטיסות רבות בוטלו.


