"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע ביזארי באולימפיאדת החורף: כלב פרץ למסלול - וחצה את קו הסיום
משעשע או מביך? מחדל נרשם במקצה המוקדמות בספרינט חופשי לנשים בסקי למרחקים • בעיצומו של המקצה, כלב החל לשוטט על המסלול - ואף רץ עם הספורטאיות לקו הסיום • וגם: התגובה היצירתית של הבמאי בשידור הבינלאומי • צפו בתמונות
הכלב רץ על המסלול באולימפיאדת החורף. צילום: EPA

רגע ביזארי באולימפיאדת החורף: כלב פרץ למסלול - וחצה את קו הסיום

משעשע או מביך? מחדל נרשם במקצה המוקדמות בספרינט חופשי לנשים בסקי למרחקים • בעיצומו של המקצה, כלב החל לשוטט על המסלול - ואף רץ עם הספורטאיות לקו הסיום • וגם: התגובה היצירתית של הבמאי בשידור הבינלאומי • צפו בתמונות

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רגע מביך ומשעשע נוסףנרשם היום (רביעי) במשחקי החורף מילאנו-קורטינה 2026, כאשר כלב פרץ למסלול התחרות במהלך מקצה המוקדמות בספרינט חופשי קבוצתי לנשים בסקי למרחקים, וחצה את קו הסיום לעיני הצופים.

התקרית התרחשה באצטדיון הקרוס-קאנטרי בטסרו שבלגו די טסרו, כאשר הכלב שוטט על המסלול בזמן שהמתחרות היו בעיצומו של המקצה. בשלב מסוים הוא רץ לאורך המסלול, התקרב לאזור הסיום ואף חצה את הקו - במה שנראה כמו "השתתפות" לא מתוכננת בתחרות.

בשידורי הטלוויזיה נרשמה תחילה אי-הבנה, כאשר נטען תחילה כי מדובר בזאב שחדר לאזור התחרות. אולם כעבור רגעים, ועל פי סוכנויות הידיעות, התברר כי מדובר בכלב תועה, והאירוע קיבל תפנית משעשעת.

הכלב על המסלול, צילום: AFP

המהלך של הבמאי

הבמאי בשידור הבינלאומי בחר לאמץ את הרגע יוצא הדופן, והעניק לכלב הילוכים חוזרים בזמן שחצה את קו הסיום. בנוסף, הוצג על המסך גם צילום פוטו פיניש, כאילו היה אחד המשתתפים הרשמיים במקצה.

למרות החדירה למסלול, לא דווח על פגיעה באף אחת מהגולשות, והמקצה נמשך כסדרו. עם זאת, התקרית מעלה שאלות בנוגע לרמת האבטחה והפיקוח על המסלולים, במיוחד באירוע בסדר גודל אולימפי.

כך או כך, נדמה כי הכלב האלמוני כבר הבטיח לעצמו מקום בלתי רשמי ברשימת הרגעים הזכורים של המשחקים.

הפוטו-פיניש שקיבל הכלב מבמאי השידור,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...