"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נחקרה במשך שעתיים: דמות בכירה בספורט הישראלי חשודה בקבלת שוחד
הדמות נחקרה ביחידת ההונאה בלהב 433 במסגרת פרשת השחיתות בהסתדרות • המשטרה בודקת חשד כי קיימה קשר לא חוקי עם איש העסקים ובעל הביטוח עזרא גבאי
ניידת משטרה (ארכיון). צילום: יהושע יוסף
פרסום ראשון

נחקרה במשך שעתיים: דמות בכירה בספורט הישראלי חשודה בקבלת שוחד

הדמות נחקרה ביחידת ההונאה בלהב 433 במסגרת פרשת השחיתות בהסתדרות • המשטרה בודקת חשד כי קיימה קשר לא חוקי עם איש העסקים ובעל הביטוח עזרא גבאי

,עודכן
0השמעה
[object Object]

פרסום ראשון: דמות בכירה בספורט הישראלי נחקרה היום (רביעי) כשעתיים ביחידת ההונאה בלהב 433 בחשד לקבלת שוחד בפרשת השחיתות בהסתדרות.

המשטרה בודקת חשד כי אותה דמות קיימה קשר שוחד עם איש העסקים ובעל הביטוח עזרא גבאי. ביחידת ההונאה ממשיכים לחקור את הפרשה בקצב מסחרר, כאשר מתחילת המעבר לשלב הגילוי נחקרו כ-100 חשודים ועדים בפרשה.

כזכור,המשטרה ביצעה פשיטות נרחבות במספר מוקדים ברחבי הארץ, ובהם גם מכון וינגייט, שם נערכו חיפושים במשרדים ובאגפים שונים, במטרה להתחקות אחר מעורבות אפשרית של גורמים במערכת הספורט במסגרת הפרשה.

החשד של משטרת ישראלנוגע לנושא ביטוחי הספורט, תחום שמגלגל עשרות מיליוני שקלים בשנה. הדיל, כך לפי החשד, היה פשוט לכאורה: מי שיעבוד עם סוכן הביטוח “המומלץ” יזכה להטבות מגורמים בכירים - בהסתדרות לכאורה ואף מעליה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מכון וינגייט,צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו