"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"למה שאוותר על השם שומאכר? כל עוד אני מרוויחה ממנו כסף - אין סיבה"
לאחר שראלף שומאכר יצא מהארון, גרושתו קורה שוברת שתיקה על שמועות שהנישואים היו חוזה מתוכנן ל-10 שנים • היא מכחישה, טוענת שבזבזה את שנותיה היפות על הנישואין וחושפת שהשניים מנותקים: "הוא חסום אצלי"

Loading...

המוסך של פרארי // פורמולה 1

"למה שאוותר על השם שומאכר? כל עוד אני מרוויחה ממנו כסף - אין סיבה"

לאחר שראלף שומאכר יצא מהארון, גרושתו קורה שוברת שתיקה על שמועות שהנישואים היו חוזה מתוכנן ל-10 שנים • היא מכחישה, טוענת שבזבזה את שנותיה היפות על הנישואין וחושפת שהשניים מנותקים: "הוא חסום אצלי"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

קורה שומאכר, גרושתו של נהג הפורמולה 1 לשעבר ראלף שומאכר, שמה סוף לשמועות שטענו כינישואיה היו מבוימים וכי קיבלה תשלום לפי חוזה ל-10 שנים.

קורה וראלף התחתנו בחתונה מפוארת בזלצבורג בשנת 2001, ונשארו נשואים במשך 13 שנה. לשניים יש בן משותף בשם דייוויד, בן 23. בשנה שעברה, ראלף, אחיו הצעיר של מיכאל שומאכר, אלוף העולם בפורמולה 1 שבע פעמים, יצא מהארון וחשף שהוא בזוגיות עם אטיין בוסקה-קסאני, מנהל עסקים צרפתי.

ראלף שומאכר וקורה בימים יפים, צילום: רויטרס

קורה הגיבה לחשיפה בחריפותואף שרפה את שמלת הכלה שלה. מאז, היחסים ביניהם הידרדרו לסכסוך פומבי. בשנה שעברה קורה פרסמה בקשה פומבית שיניח לה לנפשה כדי שתוכל "להחלים בשקט". היא הביעה תסכול עמוק מהמצב, ואמרה ש"בזבזה עליו את השנים הכי טובות שלה".

"הוא חסום אצלי בפלאפון"

בריאיון לתוכנית של הקומיקאי אוליבר פוכר, שאיתו, לדבריה, היה לה רומן קצר – התייחסה קורה לשמועות שטענו כי הנישואים היו חלק מהסכם עסקי. לדבריה לעיתון "בילד" הגרמני, ראלף עדיין חסום אצלה בטלפון. "הסכסוך ביני לבין אוליבר כבר מאחורינו, אנחנו מסתדרים. ראלף, לעומת זאת, עדיין חסום אצלי".

כשעלתה לשידור בתוכנית "Hey Olli!", הוא חזר על אחת השמועות: "קורה שובצה לו. היה לה חוזה לעשר שנים. כשהחוזה נגמר, זה נגמר." אבל קורה הכחישה נחרצות: "אם זה היה נכון, כבר הייתי עשירה".

ראלף שומאכר ובן זוגו, צילום: מתוך אינסטגרם

כשהתבקשה להסביר אם לא הרגישה שמשהו לא בסדר בזמן הנישואים, היא ענתה: "ברור ששאלתי את עצמי כמה פעמים... לא ידעתי. אם הייתי יודעת – לא הייתי מתחתנת איתו. לא הייתי זורקת את החיים שלי בשביל שום סכום כסף. אלה היו השנים הכי טובות שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כיום היא נמצאת בטיפול רגשי, אבל לא מתכוונת לוותר על שם המשפחה "שומאכר": "למה שאוותר עליו? זה יהיה טיפשי. כל עוד אני יכולה להרוויח ממנו כסף – אין סיבה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...