"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"אצביע לדמוקרטים": בגלל ישראל - אלוף ה-UFC לשעבר זועם על דונלד טראמפ
שון סטריקלנד, לוחם MMA מהימין הקיצוני, איבד אמון בנשיא ארצות הברית על רקע הסיוע לישראל • "זה קו אדום מבחינתי, הפוליטיקאים שלנו הפכו לבובות"
שון סטריקלנד משמאל. צילום: USA TODAY Sports

"אצביע לדמוקרטים": בגלל ישראל - אלוף ה-UFC לשעבר זועם על דונלד טראמפ

שון סטריקלנד, לוחם MMA מהימין הקיצוני, איבד אמון בנשיא ארצות הברית על רקע הסיוע לישראל • "זה קו אדום מבחינתי, הפוליטיקאים שלנו הפכו לבובות"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שון סטריקלנד, לוחםUFCמהימין הקיצוני ותומך ותיק שלדונלד טראמפ, הביע תסכול מהתמיכה הנחרצת של ממשל נשיא ארצות הברית בישראל – והכריז שהוא מוכן להצביע לדמוקרטים אם זה מה שנדרש כדי לבלום את מעורבות ארגון השדולה הפרו-ישראלית "AIPAC" בפוליטיקה האמריקנית.

סטריקלנד,שבעבר הביע תמיכה פומבית בנשיא לשעבר ואף הצטלם איתו מספר פעמים, כתב אתמול (שישי) ברשת X: "אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני אצביע לדמוקרט על פני מועמד רפובליקני של AIPAC".

ארגון AIPAC פועל לחיזוק היחסים בין ארה"ב לישראל, ודוחף לסיוע אמריקני ביטחוני וכספי מוגבר לישראל. הוא מפעיל לובי אקטיבי בקרב נבחרי ציבור ותוך עשרים שנה השקיע עשרות מיליוני דולרים בפעילות שכנוע בוושינגטון.

שון סטריקלנד,צילום: AFP

"זה קו אדום מבחינתי"

"ארבע שנים של דמוקרט זה נשמע יותר קל לעיכול מפוליטיקאי בבעלות של ממשלה זרה", כתב סטריקלנד (34). "טד קרוז היה תזכורת מפוכחת לאיך הפוליטיקאים שלנו הפכו לבובות". מגיב נוסף הגיב לפוסט שלו: "עצוב כמה דמוקרטים גם כן מתקפלים מול AIPAC". סטריקלנד השיב: "זה קו אדום מבחינתי".

סטריקלנד היה מעורב בעבר במחלוקות ציבוריות רבות בשל עמדותיו הטרנספוביות והסקסיסטיות, ואף אמר בעבר כי מתן זכות הצבעה לנשים היה טעות. בחודשים האחרונים הוא התמקד בקריאה לטראמפ שלא להיגרר למלחמה של ישראל.

"זו לא המלחמה שלנו", פרסם ברשת X. "אנחנו לא רוצים אותה. נבחרת על ידי העם – תקשיב לעם שבחר בך. אנחנו לא רוצים את זה!!!!". גם פוליטיקאים נוספים, בהם הסנאטור מטקסס טד קרוז, ספגו ביקורת קשה על תמיכתם הבלתי מסויגת בממשלת ישראל.

I cant believe Im saying this but I will vote for a democrat over an aipac republican candidate. 4 years of a Democrat sounds easier than a politician owned by a foreign government. Ted Cruz really was a sobering reminder of how owned our politicians are.

— Sean Strickland (@SStricklandMMA)July 31, 2025

הושעה מה-UFC

סטריקלנד, אלוף UFC לשעבר במשקל בינוני שגבר על ישראל אדסניה, הושעה עד להודעה חדשה על ידי ועדת האתלטיקה של נבדה בעקבות תקרית באירוע MMA בסוף יוני, שבה פרץ לזירה יחד עם כריס קרטיס ותקף לוחם לאחר שזה הקניט אותם.

סטריקלנד טען שהתגובות נבעו מהתגרות והשפלות מצד הלוחם היריב. החודש ייערך שימוע שעשוי להאריך את תקופת ההשעייה שלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ,צילום: אי.פי.אי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו