"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מחכה עדיין לתשובה": ארטיום דולגופיאט יוכל להשתתף באליפות העולם?
אחרי שזכה באליפות ישראל בתרגיל הקרקע, המתעמל המעוטר אמר ל"ישראל היום": "כולם אופטימיים וגם אני רוצה להיות אופטימי" • חברי המשלחת הישראלית טרם קיבלו ויזות כניסה לתחרות באינדונזיה
ארטיום דולגופיאט עם דגל ישראל. צילום: אורן אהרוני

"מחכה עדיין לתשובה": ארטיום דולגופיאט יוכל להשתתף באליפות העולם?

אחרי שזכה באליפות ישראל בתרגיל הקרקע, המתעמל המעוטר אמר ל"ישראל היום": "כולם אופטימיים וגם אני רוצה להיות אופטימי" • חברי המשלחת הישראלית טרם קיבלו ויזות כניסה לתחרות באינדונזיה

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]
ארטיום דולגופיאט זכה היום (שישי) פעם נוספת באליפות ישראל בתרגיל הקרקע, שנערכה בהיכל הפיס ארנה בירושלים, אך נכון לעכשיו, כלל לא ברור אם יוכל להשתתף באליפות העולם שצפויה להיפתח בעוד כחודשיים בג'קארטה, אינדונזיה.
כפי שפורסם השבוע ב"ישראל היום", חברי המשלחת הישראלית טרם קיבלו ויזות כניסה לתחרות - זאת למרות שהוחלט לצמצם את היקף המשלחת, בניסיון להקל על התהליך.
עד כה, לא התקבלה תשובה מצד המארגנים, והספורטאים הישראלים ממתינים בדריכות, כשברקע תקדימים מדאיגים של מדינות מוסלמיות שמנעו בעבר את כניסתם של ישראלים.
סרגיי וייסבורג מאמן נבחרת ישראל וארטיום דולגופיאט, צילום: אורן אהרוני
כזכור, אינדונזיה כבר מנעה השתתפות של נבחרת ישראל בכדורגל עד גיל 20 באליפות העולם לנוער, מה שהוביל להעברת הטורניר כולו לארגנטינה. גם משחקי חוף אסיאתיים שתוכננו במדינה בוטלו לאחר שהועלו סימני שאלה סביב נוכחות ישראלית. מנגד, רוכב האופניים מיכאל יעקובלב הצליח להתחרות במדינה במסגרת גביע האומות ואף זכה במדליית ארד, מה שמעיד כי קיימת תקווה.
דולגופיאט עצמו אמר ל"ישראל היום" לאחר התחרות: "לא תלוי בי מה יקרה באליפות העולם. אני מחכה עדיין לתשובה, לכרטיס ולוויזה. כולם אופטימיים וגם אני רוצה להיות אופטימי. בסוף הספורט צריך להיות מחוץ לפוליטיקה, ואני מקווה שיהיה טוב".
דולגופיאט, צילום: AFP
עוד הוסיף: "אומרים לנו שעושים הכול בשביל זה ואנחנו מאמינים. זה נותן אפילו אקסטרה מוטיבציה - לבוא, להתחרות ולהראות מה זה ישראל. במיוחד בתקופה כזו, במקומות כאלה."
בינתיים, באליפות ישראל, דולגופיאט התחרה רק בתרגיל הקרקע, בו הוא מתמחה ולא השתתף בתחרות הקרב-רב. לדבריו, הוא לא היה בשיאו: "היום היה לי פחות טוב ממה שציפיתי. יש לי קצת תקופה קשה, ואני לא יודע למה. צריך להבין ולעבור קדימה."
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
בקרב-רב לגברים באליפות ישראל זכה אורי זיידל עם ציון כולל של 74.95 נקודות, כשבמקום השני סיים אלירן יוסקוביץ' (70 נק').
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...