"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עיתונאי "ישראל היום" עדי רובינשטיין מונה לאוצר מוזיאון הספורט היהודי העולמי

המוזיאון שנמצא ברמת גן אשר מגולל את סיפורו של הספורט כחלק בלתי נפרד מהמורשת התרבותית של העם היהודי מינה אוצר חדש לתפקיד • רובינשטיין: "הכוונה היא לעשות מרכז תרבות ומורשת תוסס ופעיל"

,עודכן
0השמעה
עדי רובינשטיין. צילום: ללא

עיתונאי "ישראל היום" עדי רובינשטיין התמנה לאוצר מוזיאון הספורט היהודי העולמי ברמת גן.

מוזיאון הספורט היהודי העולמי מגולל את סיפורו של הספורט כחלק בלתי נפרד מהמורשת התרבותית של העם היהודי החל מימי ראשית התנועה הציונית בתחילת המאה ה-20 ועד היום.

המחווה של מטה משפחות החטופים במשחק הראווה / אביב אטלס

במרחב תצוגה, שמשתרע על פני 1,500 מ"ר, תערוכת הקבע של המוזיאון מציגה אוצרות היסטוריים ופריטים אותנטיים המתעדים למעלה ממאה ועשרים שנות ספורט יהודי.

רובינשטיין, בן 45 מתל אביב, בעל תואר ראשון בהיסטוריה כללית מאוניברסיטת תל אביב, וחוקר ספורט יהודי בשנים האחרונות. הוא אצר מספר תערוכות בארץ ובחו"ל שעוסקות בקשר שבין יהדות לספורט. בשנה האחרונה העלה את תערוכת "בלתי שביר" על הספורט הישראלי בימי המלחמה במוזיאון הספורט היהודי, אשר עוסקת בשבעה באוקטובר ובקשר שלה לספורט. בנוסף, הוא כותב במוסף "ישראל השבוע", בעיתון "ישראל היום", ומסקר תחומים מגוונים, ובהם פוליטיקה, אוכל, תרבות וספורט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רובינשטיין אמר:"הקשר ביני לבין המוזיאון החל בעבודה המשותפת על תערוכת 'בלתי שביר', ולשמחתי זו רק הייתה התחלה של משהו גדול יותר. אין עוד מוזיאון לספורט יהודי בעולם, והכוונה היא להפוך אותו למרכז תרבות ומורשת תוסס ופעיל. את הסיפור של העם היהודי סיפרו לאורך השנים בהרבה דרכים, והמנדט שלנו הוא לעשות זאת דרך הספורט על שלל רגעיו והישגיו המרגשים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר