"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מפגש מרתק לפני מוקדמות אוסטרליה: לינה גלושקו תתמודד מול המדורגת 1 בעולם לשעבר
מסקרן במיוחד: הטניסאית הישראלית הבכירה העפילה להגרלה הראשית של טורניר ה-WTA באוקלנד ותשחק הלילה מול לא אחרת מאשר נאומי אוסקה • מדובר בהכנה לקראת ההשתתפות במוקדמות הגרנד סלאם הראשון של העונה
לינה גלושקו. צילום: Abierto GNP Seguros

מפגש מרתק לפני מוקדמות אוסטרליה: לינה גלושקו תתמודד מול המדורגת 1 בעולם לשעבר

מסקרן במיוחד: הטניסאית הישראלית הבכירה העפילה להגרלה הראשית של טורניר ה-WTA באוקלנד ותשחק הלילה מול לא אחרת מאשר נאומי אוסקה • מדובר בהכנה לקראת ההשתתפות במוקדמות הגרנד סלאם הראשון של העונה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מסקרן במיוחד.לינה גלושקו תשתתף במוקדמות אליפות אוסטרליה 2025 אחרי למעלה משנתיים שלא השתתפה במוקדמות גרנד סלאם והלילה (בין ראשון לשני) מצפה לה קרב הכנה ענק.

גלושקו העפילה הלילה להגרלה הראשית של טורניר ה-WTA250 באוקלנד (נחשב לטורניר הכנה לקראת אליפות אוסטרליה), ושם בסיבוב הראשון היא תפגוש את לא אחרת מאשר נאומי אוסקה.

היפנית דורגה בשיאה במקום ה-1 בעולם ובאמתחתה 4 זכיות בגרנד סלאם בקריירה - 2 באוסטרליה ו-2 בארצות הברית. בשנת 2018 אוסקה פגשה את יוליה, הטניסאית הישראלית הבכירה לשעבר ואחותה הגדולה של לינה בסיבוב השני של אליפות ארצות הברית - שם ניצחה והמשיכה כל הדרך עד להנפת הגביע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו