"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"חוויתי התקפי חרדה באמצע משחק, הייתי על סף פרישה 3 פעמים"
הטניסאי המדורג 9 בעולם גריגור דימיטרוב בוידוי חושפני וכואב: "הרגשתי שכל העולם עומד להתמוטט כשהפסדתי, הדברים האלה הם בלתי נמנעים" • השבוע נוצח בגמר טורניר שטוקהולם על ידי טומי פול האמריקני
גריגור דימיטרוב. שיתוף אמיץ. צילום: EPA

"חוויתי התקפי חרדה באמצע משחק, הייתי על סף פרישה 3 פעמים"

הטניסאי המדורג 9 בעולם גריגור דימיטרוב בוידוי חושפני וכואב: "הרגשתי שכל העולם עומד להתמוטט כשהפסדתי, הדברים האלה הם בלתי נמנעים" • השבוע נוצח בגמר טורניר שטוקהולם על ידי טומי פול האמריקני

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שיתוף אמיץ.הטניסאי הבולגרי גריגור דימיטרוב, המדורג 9 בעולם, סיפק כמה וידויים כואבים וחושפניים לגבי התקפי חרדה ופאניקה איתם נאלץ להתמודד במהלך הקריירה.

"אשקר אם אגיד שמעולם לא הייתה לי את המחשבה לפרוש מטניס", התוודה במסיבת עיתונאים בטורניר שטוקהולם בשבדיה, בו הפסיד ביום ראשון האחרון בגמר לטומי פול."חוויתי רגעים של חרדה קשה, התקפי פאניקה, אפילו באמצע משחק".

הבולגרי המשיך: "זה תמיד עוזר כשיש עם מי לדבר ואת מי לשתף, גם אם זה עם טניסאי אחר. כדאי שכולנו ניפתח יותר אחד לשני. זה ספורט אינדיבידואלי ולעיתים אכזרי, אבל בסופו של דבר, כולנו בני אדם.עברתי הרבה".

גריגור דימיטרוב,

"היו פעמים שהרגשתי שכל העולם עומד להתמוטט כשהפסדתי. תהיתי איך זה יכול לקרות לי. כל הדברים האלה הם בלתי נמנעים, הם קורים, אבל הדבר החשוב הוא איך אתה מנהל את זה. כשהגעתי לאליפות ארצות הברית הפתוחה ב-2019 כמספר 82 בעולם, באותה שנה התחלתי במקום השלישי. הייתי על סף פרישה מטניס שלוש פעמים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...