"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המתאגרפת האלג'יראית נגד אילון מאסק: "הוא שונא אותי"
אימאן חליף, שהואשמה בהיותה טרנסג'נדר במהלך המשחקים האולימפיים, התראיינה בצרפת על האירועים והתייחסה למנכ"ל X: "הוא היה אכזרי כלפיי, אמא שלי הלכה כל יום לבית החולים" • בנוסף, סיפרה בבכי על הטיפולים הפסיכיאטרים שעברה: "לא יכולה לתאר כמה פחדתי"
אימאן חליף. צילום: רויטרס

המתאגרפת האלג'יראית נגד אילון מאסק: "הוא שונא אותי"

אימאן חליף, שהואשמה בהיותה טרנסג'נדר במהלך המשחקים האולימפיים, התראיינה בצרפת על האירועים והתייחסה למנכ"ל X: "הוא היה אכזרי כלפיי, אמא שלי הלכה כל יום לבית החולים" • בנוסף, סיפרה בבכי על הטיפולים הפסיכיאטרים שעברה: "לא יכולה לתאר כמה פחדתי"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לפני חודש וחצי, במהלך המשחקים האולימפיים בפריז, הרשתות החברתיות געשו בעקבות אימאן חליף. המתאגרפת האלג'יראית הואשמה על ידי יריבותיה בהיותה גבר, בין היתר בעקבות העובדה שנכשלה בבדיקת טטוסטרון של איגוד ההתאבקות העולמי שנמצא בסכסוך מתמשך עם הוועד האולימפי. עד מהרה אנשים בעלי השפעה כמו דונלד טראמפ, ג'יי קיי רולינג ונוספים טענו שהיא גבר או טרנסג'נדר, בזמן שהדבר אינו נכון.

חליף, שזכתה במדליית הזהב בסופו של דבר, סיפרה בראיון לתקשורת הצרפתית על התביעה שהגישה נגד אילון מאסק וחברת X (טוויטר לשעבר) שבבעלותו: "הוא שונא אותי מבלי בכלל להכיר אותי. הוא היה הראשון שתקף אותי בכל הדבר הזה. הוא היה אכזרי כלפיי, כלפי משפחתי וכלפי אמא שלי, שהלכה כל יום לבית החולים בגלל זה".

חליף, שנראתה גם דומעת במהלך הראיון, דיברה על הקשיים המנטליים שחוותה: "אני לא מבינה את ההתנהגות של אנשים היום. זה השפיע עליי מאוד וקשה לי לתאר את כמות הפחד שהייתה לי. בסוף הצלחתי להתגבר ותודה לכל הפסיכיאטרים שעזרו לי. אני אישה מוסלמית ומקווה שאצא מכל זה חזקה יותר".

אימאן חליף, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...