עבור רוב הצופים, זו הייתה הוכחה ליכולתו של הספורט, ולו רק לרגע חולף, לקרב בין אנשים - גם כאשר הם חיים משני הצדדים של אחד הגבולות המתוחים ביותר בעולם, אבל נראה שאחת התמונות המפורסמות ביותר של אולימפיאדת פריז - סלפי שצולמו על ידי שחקני טניס שולחן זוכי מדליות משני צדי חצי האי הקוריאני - הביאה את הצמד מצפון קוריאה להיות תחת מתקפה קשה מבית.
ברגע נדיר, שחקני הזוגות המעורבים הדרום קוריאנים לים ג'ונג-הון ושין יו-בין והזוג הצפון קוריאני קים קום-יונג ורי ג'ונג-סיק קרנו בזמן שהצטלמו לסלפי על הפודיום בפריז עם יריבים מדרום קוריאה ויריבים נוספים מסין. אחת התמונות שנלקחו פורסמה לאתר האינסטגרם הרשמי של המשחקים, שם היא גררה מאות אלפי לייקים, בעוד המגזין "פיפל" כינה אותה כאחד מ-12 רגעי הספורט של האולימפיאדה בפריז.
אבל השבוע דיווחים בתקשורת טענו כי קים ורי הועמדו בפני משפט שדה במדינתם ועלולים להיענש בחומרה, אולי אפילו להיכלא. ה-Daily NK, אתר אינטרנט המתמקד בצפון קוריאה שבסיסו בסיאול, ציטט מקור בכיר בפיונגיאנג שאמר כי ספורטאים וחברי הוועד האולימפי הצפון קוריאני עברו סדנת התנהגות בת חודש מאז שחזרו הביתה באמצע. -אוגוסט - לפי הדיווחים נוהל סטנדרטי לספורטאים וספורטאים שנחשפו לחיים מחוץ למדינה הקומוניסטית.
האתר דיווח כי הספורטאים במדינה קיבלו הוראה לא לקיים אינטראקציה עם מתחרים אחרים ממדינות אחרות, כולל השכנים מהדרופ, והוזהרו כי "אחוות אחים" עלולים לעמוד בפני עונש. כעת יהיה מעניין לראות את ההתפתחויות בנוגע לשניים שעברו כביכול על החוקים האסורים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


