וי ראשון. המשחקים הפראלימפיים בפריז 2024 נפתחו היום (חמישי) באופן רשמי עבור המשלחת הישראלית, עם ניצחון של שחקן הבוצ'ה נדב לוי במשחקו הראשון.
לוי גבר על מרקו דקר ההולנדי המדורג 19 בעולם בתוצאה 2:7. כעת, מחכים לישראלי עוד שני משחקים בבית C אליו שובץ בדרך לשלב הנוקאאוט, אלא שסיכוי גבוה שנותר לו למעשה רק משחק אחד.
אחרף טאיהי התוניסאי, יריבו הנוסף של הישראלי בבית, פרש ממשחקו הראשון היום מול מישל סנטוס הברזילאי בטענה כי הוא חולה ועל פי הדיווחים, צפוי לא להעלות גם מחר, לקרב מול לוי. במקרה כזה, הישראלי יתחרה מול הברזילאי על ראשות הבית ועל הכרטיס לשלב הבא.
בבדמינטון, נינה ברודצקי הפסידה 2:0 במערכות לסינתיה מט'ז השוויצרית. מחר (17:00 בקירוב) היא תתמודד מול סרינה סאטומי היפנית בניסיון לעלות לאחד משני המקומות המובילים לרגע הגמר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

