טרגדיה ענקית בצרפת לאחר שבת 21 שהתנדבה במהלך האולימפיאדה ולקחה חלק בטקס הסיום של פריז 2024 בסטאד דה פראנס, נמצאה מתה בדירת בן זוגה ברובע ה-18 בבירת צרפת.
החיפושים אחריה החלו לאחר שאמה התלוננה כי היא לא מצליחה ליצור עמה קשר. המשטרה הגיע איתרה כי הטלפון שלה נמצא באזור סנט-אואן והגיע לדירה של בן הזוג שגם הוא התנדב ועזר לתיירים בעיר האורות המהלך המשחקים. לאחר שדפקו על הדלת ולא זכו לתשובה, הם פרצו לדירה בסביבות השעה 1:45 לפנות בוקר וגילו שם את גופתה של הנעדרת. לפי הממצאים הראשונים, היה לה שטף דם בעצם הלחי השמאלית.
Worst Olympics EVER. Dumpster fire since the beginning.
— John Summers (@JohnSummer6790) August 13, 2024
Olympics volunteer arrested for allegedly killing his partner hours after closing ceremony #SummerOlympics #OlympicGames #Volunteers #Missingperson #Violentcrime #Paris2024https://t.co/uo66cIz5UH
לפי התקשורת הצרפתית, בן הזוג של הבחורה שנהרגה, אינו דובר צרפתית, ונמצא בחדר במצב קשה ומעורפל. הוא נקלח לבדיקת סמים ואלכוהול ובהמשך יוחלט אם לעצור אותו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
