"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אנטישמי, הומופוב, גזען: הרץ האולימפי התנצל, אבל הסערה רק החלה

הוגו הייל שהיה מעורב בתקרית חריגה במוקדמות ריצת 5,000 מטרים במשחקים האולימפיים בפריז, אחראי על לא מעט ציוצים בעייתים מאוד בעברו • אחרי הביקורות והקריאה להדיחו מהגמר, הוא מתחרט: "הייתי צעיר"

,עודכן
0השמעה
הוגו הייל מימין וג'ורג' מילס בסיום ריצת מוקדמות 5,000 מטרים בפריז. חריג. צילום: רויטרס

סערה בפריז.רץ ה-5,000 מטרים, הוגו הייל, יזנק מחר (ראשון) לגמר במשחקים האולימפיים, אך אחרי התקרית במוקדמות, גולשים החלו להציף ציוצים ישנים שלו - שעוררו מהומה גדולה.

הייל היה מעורב בתקרית חריגה במהלך ריצת המוקדמות, אז דחף את הרץ הבריטי ג'ורג' מילס כשניסה לפרוץ קדימה בישורת האחרונה - וכתוצאה מכך עוד שני רצים התרסקו יחד איתם על המסלול. מילס זעם ובין השניים התפתחו דין ודברים שכמעט הסתיימו בצורה הרבה יותר לא נעימה.

אחרי אותה תקרית, נחפשו אמירות בעייתיות במיוחד של הייל ברשת מעברו, כשבין היתר התגלה כאנטישמי, גזען והומופוב. "ערבי מלוכלך", "ערבים הם טרוריסטים" ויהודים "שולטים על העולם", הם רק חלק מהציוצים שהעלה.

Hugo Hay, un athlète français spécialisé dans les 5000m, est en finale de cette épreuve. Il est connu pour être raciste, antisémite et homophobe….Tout va bien ! 🤮🤮pic.twitter.com/DyUxl18K3p

— Mustapha (@Mustapha_Must_)August 9, 2024

אתמול פרסם הייל התנצלות פומבית וכתב: "ציוצים שפרסמתי לפני כמה שנים צצים מחדש, ברצוני להתנצל בפני כל האנשים שהמילים שלי פגעו, איכזבו או זעזעו אותם. מעולם לא הייתי צריך לומר אותם, לכתוב אותם, למרות גילי הצעיר באותה תקופה. אני נורא מתבייש בזה היום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"מי שמכיר אותי כבר הרבה זמן יודע שאני ההפך מהערכים הקסנופוביים, ההומופוביים, האנטישמיים והמיזוגיניים שמעבירים הציוצים האלה". יוריד את הלהבות?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר