"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרב המינים: האמירה המביכה של יו"ר הוועד האולימפי משמחת את המתאגרפת האלג'יראית

תומאס באך נדרש לסוגיית אימאן חליף והפתיע את העיתונאים עם תשובה מגוחכת, כי אין אפשרות להבחין בין גבר לאישה • ברשתות החברתיות עקצו: "בטוח שלא הייתה לו בעיית זיהוי כזאת שהוא התחתן עם אשתו קלאודיה"

,עודכן
0השמעה
תומאס באך. נתונים שוברי שיאים. צילום: Getty Images

הרעש סביב המתאגרפת השנויה במחלוקית אימאן חליף לא פוסק, ובעיקר מביך את הוועד האולימפי הבינלאומי, שעושה הכל כדי להתחמק מהתייחסות רצינית לנושא. לאלג'יראית, שקרובה לזכייה בזהב בפריז, זה מאוד נוח, אבל סביר שגם היא גיחכה נוכח האמירה האחרונה של נשיא הוועד הבינלאומי תומאס באך.

במסיבת עיתונאים שערך היום (שישי), באך נדרש לנושא פעם נוספת, ונשאל האם הארגון שהוא עומד בראשו פועל כדי לברר בצורה הטובה ביותר את מגדרם של הספורטאים החשודים. תשובתו הביכה את כל הנוכחים: "אם תביאו לוועד האולימפי מערכת שיכולה לזהות בצורה ברורה מי גבר ומי אישה, אנחנו נהיה הראשונים לאמץ אותה".

באך הוסיף להסתבך בדיפלומטיות לא אלגנטית במיוחד ואמר: "לא נוח לנו כל המצב הזה של חוסר ודאות, אבל לא נוכל להסתמך על אמירות לא מוסמכות שטוענות 'היי, זאת לא אישה, זה גבר', רק ממבט". היו"ר כמובן התעלם מכך שאיגוד האגרוף העולמי כן ערך בדיקות מגדר ופסל את חליף מהשתתפות בתחרויות נשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ברשתות החברתיות מיהרו לצחוק על דבריו של באך, כולל עקיצה אישית: "אני מוצא זאת מדהים שיו"ר הוועד האולימפי תומאס באך לא יכול להגדיר מהי אישה. אני בטוח שלא הייתה לו בעיה כזאת שהוא התחתן עם אשתו קלאודיה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר