"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השייטת שהפסידה לשרון קנטור מתוסכלת: "אני סיימתי עם הענף הזה"
אמה ווילסון הבריטית הובילה לכל אורך שלבי המוקדמות, אך הניקוד התאפס לפני הגמר והיא סיימה אותו עם מדליית הארד • זו הפעם השנייה שהיא מסיימת מאחורי הישראלית אחרי שנהנתה מפער גדול ממנה: "המארגנים צריכים לחשוב על הבריאות הנפשית, לא בטוחה שאני יכולה לעבור את הפורמט הזה שוב פעם" • ההסבר המלא על השינוי בענף שהרס לבריטית שתי מדליות זהב

Loading...

חגיגית בבית משפחת קנטור לאחר הזכייה במדליית הכסף

השייטת שהפסידה לשרון קנטור מתוסכלת: "אני סיימתי עם הענף הזה"

אמה ווילסון הבריטית הובילה לכל אורך שלבי המוקדמות, אך הניקוד התאפס לפני הגמר והיא סיימה אותו עם מדליית הארד • זו הפעם השנייה שהיא מסיימת מאחורי הישראלית אחרי שנהנתה מפער גדול ממנה: "המארגנים צריכים לחשוב על הבריאות הנפשית, לא בטוחה שאני יכולה לעבור את הפורמט הזה שוב פעם" • ההסבר המלא על השינוי בענף שהרס לבריטית שתי מדליות זהב

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שרון קנטור אמנם זכתה אתמול (שבת) במדליית הכסף בגלישות רוח, מדליה שמשקפת בדיוק את המקום השני בו סיימה במוקדמות, אך לא כל השייטות יכולות להגיד ששיוטי המדליות עשו עימן חסד. אמה ווילסון הבריטית הובילה לכל אורך שלבי המוקדמות ובפער גדול מקנטור, אך אתמול בשיוט הגמר הסתפקה במדליית הארד אחרי הישראלית והאלופה האולימפית מרטה מגטי מאיטליה.

השייטת הבריטית ניצחה בשמונה מתוך 14 שיוטי המוקדמות, והמקום הראשון הבטיח לה זכייה במדליה עם כרטיס ישיר לשיוט הגמר. עם זאת בשיוטי הגמר הניקוד מהמוקדמות מתאפס, ושינוי השיטה בגלישת הרוח עלה לה במדליית זהב. כמו כן שיוט הגמר בשבת היה הראשון של ווילסון באותו היום, בעוד קנטור ומגטי באו מוכנות יותר ישר אחרי שהעפילו מחצי הגמר. "אני עוד לא התחריתי באותו היום והן ידעו מאיפה לשוט", אמרה הבריטית, "הבנות האלה מדהימות, הזהב לא היה יכול ללכת לאדם נחמד יותר ממרטה שהיא חברה טובה. אני שמחה עבורה, אבל לא בטוחה שיכולה לעבור את זה הפורמט הזה שוב פעם".

שרון קנטור משמאל עם מדליית הכסף, אמה ווילסון מימין, צילום: Getty Images

ווילסון המשיכה לשתף בתחושות התסכול שהציפו אותה בעקבות ההסתפקות בארד: "המארגנים צריכים לחשוב על הבריאות הנפשית של אנשים, זה לא הוגן לשים אנשים בעמדה הזו כל פעם". ווילסון בת ה-25 שיתפה הסיטואציה הזו מזכירה את מה שקרה לה באליפות העולם השנה: "היה לי יתרון של 60 נקודות אז ויתרון של 30 נקודות כאן, אני לא יודעת כמה פעמים אפשר להתאושש מזה, אני חושבת שעם הענף הזה סיימתי".

מתוך 14 שיוטי המוקדמות ווילסון סיימה מחוץ לטופ 3 רק פעם אחת, ורק בשיוט מוקדמות אחד היא סיימה מאחורי מגטי שלבסוף גברה עליה בגמר. באליפות העולם המדוברת היא ניצחה בלא פחות מ-15 שיוטים מתוך 20, אך הסתפקה במדליית הכסף בעוד קנטור זכתה בזהב. גלישת הרוח הוא אחד מבין שתי תחרויות שייט בלבד שאימצו את שינוי הפורמט החדש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...