"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדרך לגראנד סלאם שני ברציפות? גיא ששון העפיל לחצי גמר ווימבלדון

הטניסאי הפראלימפי, שזכה לאחרונה ברולאן גארוס בקטגוריית הקוואד, הביס 0:6, 1:6 את יריבו הדרום אפריקאי ויפגוש את נילס וינק, עליו גבר גם בצרפת

,עודכן
0השמעה
גיא ששון. צילום: Getty Images

שחקן הטניס הפראלימפי גיא ששון עלה הערב (רביעי) לחצי גמר טורניר ווימבלדון בטניס בכיסאות גלגלים (בקטגוריית הקוואד).

ששון בן ה-44, המדורג שלישי בטורניר, פגש ברבע הגמר את דונלד רמפדי הדרום אפריקאי וגבר עליו ללא קושי 0:6, 1:6 במשחק שנמשך 49 דקות בלבד, שבהם הישראלי השיג 83 אחוז מהנקודות בהגשה הראשונה.

בשלב הבא ממתין לו המדורג השני בעולם, ההולנדי נילס וינק, כאשר השניים נפגשו עד היום תשע פעמים והישראלי ניצח במפגש האחרון ביניהם ברולאן גארוס, גם כן בשלב חצי הגמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ששון, שזכה לאחרונה בתואר גראנד סלאם ראשון בקריירה והראשון של ישראל כשניצח את הרולאן גארוס, נפצע קשה ב-2015 בצרפת בתאונת סנובורד וספג פגיעה בעמוד השדרה. גם הוא הבטיח את השתתפותו במשחקים הפראלימפיים בפריז.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר