"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רגע לפני הדבר האמיתי: ארטיום דולגופיאט זכה באליפות ישראל

מתעמל המכשירים והאלוף האולימפי סיים עם ציון מרשים (15.2) את תרגיל הקרקע וזכה גם בסוס הסמוכות • עכשיו הוא מוכן לפריז 2024 וההגנה על התואר

,עודכן
0השמעה

ארטיום דולגופיאט בתרגיל הקרקע באליפות ישראל

22 ימים לפני שינסה להגן על תוארו האולימפי, מתעמל המכשירים ארטיום דולגופיאט השתתף היום (שישי) באליפות ישראל הנערכת בחולון. לעיני קהל תומך ומעודד, דולגופיאט בן ה-27 הציג תרגיל מרשים בקרקע, עם נחיתות כמעט מושלמות וגבהים שרק הוא יכול להגיע אליהם.
דולגופיאט היה נראה מרוצה בסיום, הניף אגרוף לשמים, הפריח נשיקות לקהל והודה על התמיכה. לוח התוצאות הראה ציון מרשים של 15.2 נקודות.זה אותו הציון שהשיג במוקדמות המשחקים האולימפיים לפני שלוש שנים, ובוודאי שהוא חותם על תוצאה כזאת גם בפריז, שהיתה שווה בטוקיו זהב. דולגופיאט התחרה גם בסוס הסמוכות, המכשיר השני שהוא אמור להתחרות בו בפריז. שם השיג ציון של 12.867 נקודות וגם בו סיים במקום הראשון.
דולגופיאט על סוס סמוכות. עוד מדליית זהב לאוסף,צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כאמור, דולגופיאט יפתח את המסע ההגנה על תוארו האולימפי ב-27 ביולי, יום אחרי טקס הפתיחה, כשהוא שובץ להיות בבית הראשון, החל משעה 12:00 שעון ישראל. למחרת תשתתף גם מתעמלת המכשירים ליהיא רז.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר