"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הכירו את הטניסאית ששווה פי שלושה מפדרר, נדאל וג'וקוביץ' ביחד
למרות שהשלושה מתקרבים יחדיו לשווי של מיליארד דולר, הם עדיין לא מתקרבים לאמה נבארו • המדורגת 19 בעולם, שפרצה בשנה האחרונה, יושבת על ירושת ענק ששווה יותר מכל הטניסאים הבכירים בסבב

Loading...

נובאק ג'וקוביץ' מדבר בפודקאסט של ניק קיריוס

הכירו את הטניסאית ששווה פי שלושה מפדרר, נדאל וג'וקוביץ' ביחד

למרות שהשלושה מתקרבים יחדיו לשווי של מיליארד דולר, הם עדיין לא מתקרבים לאמה נבארו • המדורגת 19 בעולם, שפרצה בשנה האחרונה, יושבת על ירושת ענק ששווה יותר מכל הטניסאים הבכירים בסבב

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אמה נבארו תעלה היום לדשא בווימבלדון ותפגוש את נאומי אוסקה במסגרת הסיבוב השני. בניגוד לשאר הטניסאים שמעוניינים להרוויח את הסכומים שמחולקים בטורניר הגראנד סלאם היוקרתי, אפשר לומר שאותה זה פחות מעניין.

אמה יושבת על ירושת ענק של 3 מיליארד דולר, שזה יותר משילוב ההון של כל גדולי הטניסאים בעולם כיום. אם נחבר את ההון של רוג'ר פדרר (550 מיליון דולר), נובאק ג'וקוביץ' (240 מיליון דולר) ורפאל נדאל (220 מיליון דולר), נגיע רק לשליש מהשווי של משפחתה.

אביה של המדורגת 19 בעולם, בן נבארו, עשה את הונו ממיזמים עסקיים רבים ובמסגרת חברת ההשקעות שלו, הוא עומד בראשים של בנקים וחברות מצליחות נוספות. את ההון אמה חושפת דרך חשבון האינסטגרם שלה, המכיל 40 אלף עוקבים שרואים אותה מבלה בין האימונים המפרכים במגרשי הטניס ויאכטות והבתים המפוארים של אביה.

העיסוק בספורט של נבארו לא בא סתם. הסבא פרנק היה שחקן פוטבול בליגת הקיסוס האמריקאית שהפך למאמן בפרינסטון וקולומביה. הפריצה שלה הגיעה השנה אחרי שהצליחה להגיע לסיבוב הרביעי ברולאן גארוס וזכתה בטורניר הוברט באוסטרליה בתחילת השנה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...