"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נשמרה בסוד שלוש שנים: פרשת סמים ענקית מסעירה את עולם השחייה
לא פחות מ-23 שחיינים סינים הורשו להשתתף במשחקים האולימפיים בטוקיו - למרות שיצאו חיוביים בבדיקת סמים • כל הפרטים, המשמעויות וגם: כיצד קייטי לדקי תיכנס לדפי ההיסטוריה בעקבות החשיפה?

נהר הסיין עלה על גדותיו והזיז את השעון לאולימפיאדת פריז/ רויטרס

נשמרה בסוד שלוש שנים: פרשת סמים ענקית מסעירה את עולם השחייה

לא פחות מ-23 שחיינים סינים הורשו להשתתף במשחקים האולימפיים בטוקיו - למרות שיצאו חיוביים בבדיקת סמים • כל הפרטים, המשמעויות וגם: כיצד קייטי לדקי תיכנס לדפי ההיסטוריה בעקבות החשיפה?

,עודכן
0השמעה

סוער בבריכה.סוכנות הידיעות AP מפרסמת היום (שבת) כי 23 שחיינים סינים שהשתתפו במשחקים האולימפיים בטוקיו 2020, התחרו למרות בדיקות סמים חיוביות, לאחר שנקבע שכולם היו קורבנות חפים מפשע של זיהום המוני.

החומר שנמצא בגופם בבדיקה שנערכה מספר חודשים לפני המשחקים במהלך מחנה אימונים הוא טרימטאזידין - תרופה המשמשת לטיפול בתעוקת חזה, שגם מגבירה את הסיבולת. אותו חומר, שגם נתפס בגופה של המחליקה האמנותית קמילה ואלייבה.

הפרשה נשמרה בסוד במשך כמעט שלוש שנים ומעוררת סערה בעולם השחייה, כשנטען כי הגוף העולמי של השחיה (World Aquatics), ביחד עם הסוכנות העולמית למלחמה בסמים (WADA), רק הגיבו כי הם קיבלו הודעה על תוצאות הבדיקות השליליות ובדקו את התיק.

According to an#Australiannewspaper, 23 🇨🇳#Chineseswimmers were permitted to participate in the Tokyo Olympics despite testing#Positivefor doping.

The Daily Telegraph in Sydney reported that these swimmers were found with traces of#Trimetazidine, a heart medication,…pic.twitter.com/5hEzsv3xpF

— Resonant News🌍 (@Resonant_News)April 20, 2024

עם או בלי קשר, במקביל שחייניות נבחרת ארה"ב קיבלו הודעה על ידי איגוד השחייה האמריקני כי הן צפויות לקבל את מדליית הזהב במשחה ל-4X200 מטר חופשי, לאחר שנבחרת סין שסיימה ראשונה צפויה להיפסל, אך לא נאמר מי מבנות הנבחרת נפסלה.

המשמעות היא שהשיא העולמי של 7:40.33 דקות גם אמור להילקח מהן (למרות שנשבר מאז) והשליחות של ארצות הברית שסיימו במקום השני ב-7:40.73, שהיה גם מהיר יותר מהשיא העולמי של אוסטרליה, צפוי לעבור.

אם יאושר, תעלה גם ספירת המדליות האולימפיות בכל הזמנים של קייטי לדקי מ-7 זהב ו-3 כסף ל-8 זהב ו-2 כסף והיא תהפוך לאחת מ-15 האנשים בהיסטוריה שזכו ב-8 מדליות זהב או יותר.

US Swimmers Have Been Notified That China’s Olympic Gold Medal 800 Free Relay Has Been DQ’edhttps://t.co/rqO5mnioDA

American swimmers have been notified that the Chinese women’s 800 free relay from the Tokyo 2020 Olympic Games due to a doping violation by a member of the rela…pic.twitter.com/ny6lj9JVmx

— ssrepost (@ssrepost)April 20, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו