Loading...
קרלוס אלקרס זוכה באינדיאן וולס / אינדיאן וולס
טניסאי התמוטט, פונה על כיסא גלגלים - ופרש: יריבו הואשם באדישות
ארתור קאזו, המדורג 74, התמוטט במהלך משחק בטורניר מיאמי היוקרתי • הצרפתי פונה מהמגרש ופרש בגלל מה שהשופט הגדיר כ"מחלה" • יריבו, הרולד מאיו, צרפתי גם כן, הואשם על ידי האוהדים בתגובה איטית - ולא נשאר חייב: "אתם מפיצים שנאה"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
הטניסאי הצרפתי, ארתור קאזו, התמוטט באמצע המשחק שלו באליפות מיאמי הפתוחה הלילה (בין שני לשלישי).ההתמוטטות של המדורג 74 בעולם, רק בן 21, הגיעה במהלך המערכה השלישית המכריעה כאשר קאזו נפל ארצה כשהתכונן להחזיר הגשה של יריבו.
הוא שכב על הרצפה במשך מספר שניות לפני שהשופט סוף סוף ירד מכיסאו וחובש מיהר לעזור לו. כמה דק' לאחר מכן, קאזו הובל מהמגרש על כיסא גלגלים לאחר שקיבל טיפול. הוא התלונן קודם לכן על התכווצויות במהלך המשחק, אך על פי ההערכות, השופט אמר שקזאו פרש עקב "מחלה".
הטמפרטורות במיאמי נעו במהלך המשחק סביב 31 צלזיוס עם 70% לחות. יריבו, של קאזו, הרולד מאיו, צרפתי גם כן, ספגביקורת ברשתות החברתיות על התגובה האיטית שלו.
מאיו הגיב לאחר האירוע: "לא ראיתי אותו נופל וחשבתי שהוא שוכב כי יש לו התכווצות. כשהבנתי שזה רציני מייד הלכתי אחריו ודאגתי מאוד. עשיתי כמיטב יכולתי לעזור. אין בינינו אלא ידידות ושותפות גדולה ותמיד הייתה".עוד טען מאיו: "צריך להפסיק להפיץ שנאה כל הזמן. אני מאחל לו החלמה מהירה והצלחה".

