"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
0
{{#enabled}}{{/enabled}}
שיתוף כתבה
נשיא הוועד האולימפי: "השתתפותה של ישראל באולימפיאדה לא מוטלת בספק"
תומאס באך הצהיר: "אין שום איום על המעמד האולימפי של ישראל, למרות המלחמה בעזה" • הנשיא גם התייחס לאבטחה הצפויה: "תמיד ננקטו צעדים מיוחדים בהגנה על ספורטאים ישראלים"
נשיא הוועד האולימפי: "השתתפותה של ישראל באולימפיאדה לא מוטלת בספק"
תומאס באך הצהיר: "אין שום איום על המעמד האולימפי של ישראל, למרות המלחמה בעזה" • הנשיא גם התייחס לאבטחה הצפויה: "תמיד ננקטו צעדים מיוחדים בהגנה על ספורטאים ישראלים"
נשיא הוועד האולימפי הבינלאומי תומאס באך אישר הערב (רביעי) כי "אין שום איום על מעמדה האולימפי של ישראל לקראת משחקי פריז, למרות הסכסוך בעזה". באך התייחס לנושא מעמדה של ישראל במסגרת שיחה מקוונת שקיים עם עיתונאים לקראת המשחקים שייצאו לדרך ב-26 ביולי. כשנשאל על מעמדה של ישראל והאם ייתכן כי לא תיקח חלק באולימפיאדה, השיב: "אין שום ספק בעניין הזה".גם אבטחת המשלחת הישראלית הועלתה לדיון: "מאז המתקפה המתועבת על המשלחת הישראלית (במהלך אולימפיאדת מינכן 1972), תמיד ננקטו צעדים מיוחדים עם ספורטאים ישראלים", אמר באך, שייצג את מערב גרמניה וזכה בזהב בסיף קבוצתי באולימפיאדת מונטריאול 1976. "הרשויות מרגישות בנוח שאותו הדבר יהיה נכון כמובן גם לפריז, מארסיי או בכל מקום שבו תהיה נציגות ישראלית", אמר. כאמור, המשחקים האולימפיים בפריז יצאו לדרך ב-26 ביולי, שם צפויים להשתתף כ-80 ספורטאים ישראלים ב-15 ענפי ספורט שונים.