"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות העולם בגלישת רוח: קטי ספיצ'קוב עלתה לחצי הגמר; שרון קנטור, שחר טיבי ותום ראובני יתחרו ברבע הגמר
התחרות בספרד מגיעה לנקודת רתיחה • הישראלית הבטיחה את המקום בחצי, השאר ינסו להשיג אותו דרך רבע הגמר
קטי ספיצ'קו. תזכה במדליה?. צילום: sailing energy

אליפות העולם בגלישת רוח: קטי ספיצ'קוב עלתה לחצי הגמר; שרון קנטור, שחר טיבי ותום ראובני יתחרו ברבע הגמר

התחרות בספרד מגיעה לנקודת רתיחה • הישראלית הבטיחה את המקום בחצי, השאר ינסו להשיג אותו דרך רבע הגמר

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אליפות העולם בגלישת רוח בספרד מגיעה לנקודת רתיחה, כאשר היום (שישי) קטי ספיצ'קוב עלתה ישירות לחצי הגמר, שרון קנטור, שחר טיבי ותום ראובני יתחרו ברבע הגמר.

ספיצ'קוב התחילה את היום במקום השלישי עם הכרטיס הישיר לחצי הגמר והייתה חייבת שיוטים טובים על מנת לשמור על מקומה. ספיצ'קוב פתחה את היום עם שיוט אותו סיימה 17, והפער בינה למקום הרביעי החל להצטמצם. בשיוט הבא פסלה ספיצ'קוב בזינוק וכתוצאה מכך נצמדו אליה האיטלקיה מרתה מגטי, שרון קנטור, שסיימה שלישית בשני השיוטים הראשונים, ושחר טיבי, שסיימה במקומות 2 ו-8.

ספיצ'קוב (מימין) וטיבי. אלופות, צילום: sailing energy

טיבי סיימה את בית הזהב במקום השישי, לאחר שיוטים במקומות 2,8 ופסילה, אך התאוששות בשיוטי הסלאלום, אותם סיימה במקומות 2,1. תמר שטיינברג נשרה היום מחוץ לעשירייה ולא תתחרה בשיוטי המדליות לאחר שפסלה בשניים משיוטי היום וסיימה את התחרות במקום 14, בעוד דניאלה פלג מסיימת במקום 13 ומאיה מוריס במקום 16.

אצל הגברים תום ראובני החל את היום גם הוא כאשר הוא במקום השלישי המוביל ישירות לחצי הגמר. בשיוט ראשון מצוין הוא סיים שני, אחרי מוביל התחרות, ההולנדי לוק ואן אובזילנד. משם העניינים החלו להתדרדר, עם פסילה בשיוט הסלאלום השני.

בשלב זה התחזקו הרוחות מעט ומארגני התחרות עברו לבצע את שיוטי המסלול, הארוכים יותר, שם סיים ראובני במקומות 23, 13 ו-25. לאחר תוצאות היום איבד ראובני את המקום השלישי הכללי, שהיה מעלה אותו ישירות לחצי הגמר, ירד למקום השישי ויתחרה מחר ברבע גמר האליפות, בתקווה לעלות ממנו לחצי הגמר ומשם לגמר, שם ממתין כבר מנצח המוקדמות, ההולנדי לוק ואן אובזילנד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טל שדה ועילי ראובני., צילום: sailing energy
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...