אחרי כמעט שנה וחצי: הלוחם הישראלי חוזר להילחם ב-UFC מול יריב מאתגר
נתן לוי, שלא נלחם מאז אפריל 2022, יפגוש את מייק דייויס ב-UFC Fight Night • יריבו עומד על מאזן של 2:10, עם שלושה ניצחונות רצופים בארגון הבכיר
,עודכן
0השמעה
קונור מקגרגור מודיע על חזרה ל-UFC
אחרי כמעט שנה וחצי:הלוחם הישראלי נתן לוי חוזר להילחם ב-UFC ושובץ לקרב מול מייק דייויס ב-UFC Fight Night ב-17.3.24.
לוי כידוע, הוא הישראלי הבכיר שנלחם בארגון ה-MMA הגדול בעולם יחד עם הלוחם ינאל אשמוז שהצטרף אליו לא מזמן. לוימחזיק במאזן קרבות של שמונה נצחונות והפסד בודד, שהגיע בקרב הראשון שלו ב-UFC כשלאחריו ניצח פעמיים.
Mike Davis will fight Natan Levy at#UFCVegas88on March 16th.#UFC#MMA#UFCESPN#UFC2024pic.twitter.com/qc0xnkYLBk
— Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 (@BigMarcel24)January 23, 2024
הקרב האחרון שלו היה בדצמבר 2022, מאז עדיין לא נלחם שוב כאשר בוטלו לו לא פחות משלושה קרבות. בחודש ספטמבר האחרון, לוי שיתף ברשתות החברתיות: "ה-UFC נאלץ לגרוע אותי מהקרב עקב בדיקה רפואית לפני הקרב שגילתה שיש לי רמה נמוכה ביותר של טסיות דם. עדיין צריך להבין למה זה קרה, אבל אסור לי כרגע להתאמן עד שזה ישתנה, כי הדם שלי לא יקרש כמו שצריך במקרה של פציעה".
לוי יפגוש את מייק דייויס בן ה-31, בקרב במשקל קל. יריבו עומד על מאזן של 2:10, כאשר הוא עומד על רצף מרשים של שלושה ניצחונות רצופים, והפסיד באחד מהקרבות שלו לגילברט ברנס, אחד הלוחמים הדומיננטיים בארגון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

