איגוד הטריאתלון קיים הבוקר (שבת) רכיבה מיוחדת לחיזוק הטריאתלטית נעמה לוי שנמצאת בשבי החמאס כבר מעל ל-90 ימים.
באירוע שבו השתתפו משפחתה של נעמה, יושבת ראש הוועד האולימפי יעל ארד וראשי וספורטאי הענף, רכבו המשתתפים 18.2 ק"מ כשיצאו מכיכר החטופים עד לרחוב אחוזה ברעננה.
יוני לוי, אביה של נעמה אמר: "חיזקתי ברוחי את נעמה ושאר הרוכבים שהרימו פה פעילות מצמררת. אנחנו דור שלישי של טריאתלטים והיא רצתה לעשות את איש הברזל, כשהיא תחזור היא תעשה את זה. אנחנו יודעים שהיא פצועה, אבל בחיים. היא נערה נחושה וחזקה. הספורט נתן לה כלים ויכולות לנשוך שפתיים כשקשה".
יעל ארד: "עולם הספורט הישראלי מתגייס, אנחנו כאן בכל הכוח ובכל העוצמה מלווים את המשפחות בכל פעילות ומנסים לעודד ולשמור את המודעות. החוסן המנטאלי של ספורטאית, נערה שיש לה את החוסן הזה, אני בטוחה שהיא משתמשת בכוחות הנפשיים העצומים האלו כדי לראות את המטרה".
"אני רואה אותה חוזרת ואנחנו ניקח אותה למשחקים האולימפיים ואנחנו לא נפסיק ולא נשקוט עד שנעמה וכל החטופים יחזרו מהשבי, כי חייבים להחזיר אותם הביתה".



