"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אצבע בעין: המחאה החריגה של הטניסאי הרוסי בטורניר הראווה בלונדון

אנדריי רובלב לא קיבל את החלטת השופט, אז הוא טיפס אל העמדה כדי להסביר לו מקרוב מדי, מה הוא חושב עליו • צפו

,עודכן
0השמעה

אוהד מונדר שחזר משבי החמאס במשחק טניס עם נבחרת ישראל

בימים אלה מתנהל בלונדון טורניר ראווה בטניס, שמקבץ אליו לא מעט שחקנים ושחקניות מהצמרת העולמית, וביניהם אנדריי רובלב. הרוסי בן ה-26, שמדורג 5 בעולם, ידוע במזג החם שלו, ובעיקר בחוסר היכולת שלו לשלוט בעצביו כשדברים לא הולכים לפי רצונו - תשאלו כל מי ששיחק מולו.

גם במשחק המאוחר של אתמול (שני) בלונדון, הגיע הרגע בו רובלב איבד את זה, במהלך משחק בו הפסיד להולגר רונה הנורבגי. שיטת הניקוד במשחק הזה שונה, ויש מהלכים ששווים שלוש נקודות. רובלב אף ביקש מהשופט לקבל ניקוד כזה פעם אחת, אבל כשנענה בשלילה וקיבל נקודה אחת בלבד, הוא התרגז.

תחילה הבהיר רובלב שאם השיפוט לא ישתנה הוא ינטוש את המשחק, אחר כך הוציא את עצביו על בסיס כיסאו הגבוה של השופט, התלונן גם בפני המפקח של המשחק, שישב ביציע, ולבסוף הגיע הרגע המדובר והלא מכובד.

רובלב שוב חשב שמגיעות לו שלוש נקודות, ברגע קריטי של המשחק, אבל שוב קיבל רק נקודה. בתגובה, הוא רץ אל עבר עמדת השופט, טיפס אל מקום מושבו והצמיד לפניו שלוש אצבעות ודרש "שלוש נקודות". השופט, שדווקא נראה משועשע מהרגע, ניסה להרחיק מעליו את הרוסי חוצה הגבולות, אבל לרובלב לקח זמן להירגע ולרדת בחזרה למשחק.

כל הזמן הזה, רונה הביט מופתע ביריבו, וחיכה שיחזור להשלים את המשחק, בסיומו רובלב ניסה להסביר את עצמו: "זה היה רגע מלא רגשות, וברור שלא הייתי צריך לנהוג כך. ועדיין, הייתי מאוד מאוכזב, כי רצתי והתאמצתי בשביל כל נקודה וזה נדמה שזה היה לריק". צפו במחאה החריגה של רובלב.

I know this is an exho but Andrey Rublev is becoming more & more horrible everyday. Just like his "small cat" best friend Daniil Medvedev. They both need mental health help & strict disciplinary action & penalties from the@atptour& Slams.

pic.twitter.com/11BUGcNyCY

— LavanyaSingerDinesh🌺 (@LavanyaVocalNEW)December 17, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר