"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
צפו: יוניקורן של נועה קירל הגיע גם להחלקה האמנותית
המחליקה הבלגית לונה הנדריקס הופיעה לצלילי השיר בערב הגאלה של גרנד פרי בייג'ינג ואף שחזרה את הריקוד של הזמרת • הצמד הישראלי אליזבת טקצ'נקו ואלכסיי קיליאקוב זכו במדליית הכסף לנוער במסגרת התחרות
הנדריקס במהלך הביצוע. צילום: AP

צפו: יוניקורן של נועה קירל הגיע גם להחלקה האמנותית

המחליקה הבלגית לונה הנדריקס הופיעה לצלילי השיר בערב הגאלה של גרנד פרי בייג'ינג ואף שחזרה את הריקוד של הזמרת • הצמד הישראלי אליזבת טקצ'נקו ואלכסיי קיליאקוב זכו במדליית הכסף לנוער במסגרת התחרות

,עודכן
0השמעה

אחרי שסימון ביילס בחרה בשיר "יוניקורן" של נועה קירל לתרגיל הקרקע של באליפות העולם בהתעמלות מכשירים, ואף זכתה איתו במדליית הזהב באליפות העולם, כעת השיר מגיעה גם לענף ההחלקה האמנותית.

מי שהופיעה לצליליו היא סגנית אלופת אירופה הבלגית לונה הנדריקס, שעשתה זאת במהלך ערב הגאלה של גמר הגרנד פרי, שהסתיים אתמול (ראשון) בבייג'ינג שבסין, אותו היא גם סיימה בהצלחה גדולה, כשסיימה עם מדליית הכסף.

הנדריקס הדהימה את כולם וזכתה לתשואות רבות, בעיקר לאחר שניסתה לשחזר על הקרח גם את הריקוד הישראלית. המחליקה הבלגית נחשבת כיום לאחד השמות החמים בענף, כשבמאזנה גם מדליית הארד באליפות העולם השנה, והכסף בשנה שעברה.

באותו תחרות, הצלחה גדולה גם לצמד הישראלי אליזבת טקצ'נקו ואלכסיי קיליאקוב, שזכו במדליית הכסף בגמר הגרנד פרי לנוער בסין. מדובר במדליה הראשונה אי פעם לישראל בגמר הסבב, אליו מגעים הספורטאים הבכירים בענף.

אחרי שיוניקורן כבש את ענף התעמלות מכשירים, הוא הגיע גם להחלקה אומנותית. אם ניסתם לדמיין פעם איך תראה הופעה של נועה קירל על הקרח. לונה הנדריקס מבלגיה מדגימה את זה בהופעת הגאלה של גמר הגראנד פרי.pic.twitter.com/32IQ5mL2rv

— Nimrod🎗️ (@nimrod_br)December 10, 2023

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו