טורניר המאסטרס בטורינו ממשיך לתפוס קצב, והלילה (בין שלישי לרביעי) ספג נובאק ג'וקוביץ' את הפסדו הראשון, כשנכנע בשלוש מערכות ליאניק זינר האיטלקי, שרשם ניצחון ראשון אי פעם על הסרבי הנהדר. עם זאת, הסיפור שלך המשחק היה אחר לגמרי, בזכות הקהל הפעיל.
המחווה של קפטן נבחרת ישראל אלי דסה לנווה שהם בן ה-8 שנחטף לעזה | ליאב נחמני
"זה טבעי שהם יידחפו אותו", אמר המדורג ראשון בעולם על התמיכה הגורפת שהאוהדים האיטלקים העניקו ליריבו המקומי, אבל למרות החיוך על פניו, ניכר היה שנולה לא אהב זאת, בעיקר את שריקות הבוז שספג מדי פעם, בעיקר בזמן המנוחה בין המשחקונים השונים.
בשלב מסוים, הוא כבר לא היה יכול להבליג, ולצלילי הבוז הצורם, הוא החליט לנצח על המקהלה, בתנועת ידיים מקניטה, כמו היה המאסטרו שמנהל את "הפילהרמונית" ביציעים. את הקהל זה לא הרגיע, והוא כמובן חגג בסוף את הפסדו של ג'וקוביץ' (שעדיין יכול להעפיל לשלב הבא).
הסרבי, אגב, הקפיד בסיום ובמהלך המשחק להחמיא ליריבו. הוא מחא לזינר כפיים אחרי שהאיטלקי ניצח במכה נהדרת ראלי אינטנסיבי והודה שהופתע מהאגרסיביות במשחק של זינר ש"היה ראוי לניצחון". ככה זה עם נולה, הוא קודם כל מחפש את הצד החיובי, גם אם הפעם הוא המנצח (של מקהלת השריקות) שהפסיד. צפו.
Only a genius like @DjokerNole would create a symphony out of the jeers and boos of haters.
— Tennis Puneet 🎾 📚 (@TennisPuneet) November 14, 2023
Don’t be like the haters: be like Djokovic 💚
pic.twitter.com/FYFOZY6v2r
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו


