ג'אבור. תשלם מחיר?. צילום: AFP

"קשה לראות ילדים ותינוקות מתים": טניסאית העל ניצחה והצהירה כי תתרום כסף לפלשתינים

אונס ג'אבור הטוניסאית ניצחה בטורניר המאסטרס בקאנקון את מרקטה וונדרושובה הצ'כית ובנאום הניצחון התייחסה ללחימה בעזה, כמובן עם הסתכלות חד צדדית והתעלמות ממעשה הטבח של החמאס: "זה לא מסר פוליטי, זו אנושיות"

אונס ג'אבור הטוניסאית עשתה קפיצת מדרגה בקריירה שלה בשנים האחרונות וכמובן כמו לא מעט ספורטאים ערבים גם לה כמובן יש מה לומר על הסכסוך ישראלי – פלשתיני, אל עף שמעולם לא ראתה את המתרחש מקרוב.

הלילה (בין רביעי לחמישי), היא השיגה ניצחון בטורניר המאסטרס בקאנקון על מרקטה וונדרושובה הצ'כית ואת נאום הניצחון הקדישה לפלשתינים, כשהצהירה כי גם תתרום חלק מההכנסות שלה בטורניר.

לאחר סיום המשחק כשקיבלה את האפשרות לדבר אמרה: "אני שמחה מהתוצאה, אבל לא הייתי מאוד שמחה לאחרונה. המצב בעולם לא עושה אותי שמחה - אני מצטערת. היה מאוד קשה לראות ילדים ותינוקות מתים כל יום, זה שובר לב. החלטתי לתרום חלק מהכסף כדי לעזור לפלשתינים. לא יכולה להיות שמחה עם הניצחון. זה לא מסר פוליטי, זו אנושיות. אני רק רוצה שלום בעולם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...