"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לי קורזיץ ערכה הרצאת מוטיבציה ושיתפה: "זה אנושי שרוצים להמשיך לחיות למרות הכאב"

מי שנחשבת לאחת הגולשות הגדולות בכל הזמנים של ישראל, שפרסמה לאחרונה כי היא נאבקת במחלת הסרטן, קיימה הרצאה בזום, אותו הקדישה לחברה טל אילון (טלסקי) שנהרג בהתקפת הטרור של מחבלי החמאס בשבעה באוקטובר

,עודכן
0השמעה
קורזיץ, היום במהלך ההרצאה. צילום: צילום מסך

לי קורזיץ, מי שנחשבת לאחת הגולשות הגדולות בכל הזמנים של ישראל, שפרסמה לאחרונה כי היא נאבקת במחלת הסרטן, קיימה היום (שני) הרצאה מיוחדת בזום, אותו הקדישה לחברה טל אילון (טלסקי) שנהרג ב-7 באוקטובר, בהתקפת הטרור של מחבלי החמאס. לפני שהחלה אלופת העולם לשעבר לספר על הקרירה שלה והטיפולים שעברה, דיברה קורזיץ על התקופה האחרונה, המצב במדינה והסיבה שרצתה לקיים את הזום: "שלושה חודשים הייתי בבידוד ולא ראיתי אנשים, נשר לי השיער ועוד דברים קראו לי בדרך, מדינת ישראל במצב די קשוח כל אחד מרגיש את זה".

עוד אמרה קורזיץ: "הלב שלי שבור מהמצב ולא ידעתי מה אפשר לעשות כשרק אתמול השתחררתי אתמול מבית החולים ורציתי לעזור ולעשות משהו. רוצה להצטער, אני חושבת על החטופים וכל מי שנרצח אתם איתי בלב, הקשר שלי למלחמה שחבר מאוד טוב שלי טל אילון, שהיה בכיתת הכוננות בכפר עזה, כשהוא יישאר איתי בלב. אני מקווה לימים יותר טובים". "אני עוברת טלטלות ודברים קשים, אבל יש משהו בבן אדם שממשיכים הלאה, זה מאוד אנושי שרוצים להמשיך לחיות למרות הקושי והכאב. עם השנים עברתי כל כך הרבה דברים כאלה שפיתחתי כל מיני טריקים שיעזור לי להתמודד".

במהלך הזום, התייחסה קורזיץ גם לגולשת הרוח שחר טיבי שזכתה באליפות העולם והקדישה לה את הזכייה: "אתם לא יכולים לדמיין מה הרגשתי באותו רגע, מודה לה ולכל בנות הנבחרת. זה ממש ריגש אותי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קורזיץ' גם דיברה על בעיית האנטישמיות של ספורטאים בימים אלו: "אתם לא מתארים מה זה להיות עם דגל ישראל בעולם. אני עמדתי עם הדגל בכל כך הרבה ארצות, גם אני עברתי אירועים בכל מיני מקומות ששאלו אותי איפה הגברים הישראלים שרצו לבוא לפגוע בהם ושאלו מאיפה אני ועניתי מגרמניה, רצו אלי מפגנים פרו-פלשתינים. כמו שסבתא שלי אמרה 'אין מה לעשות, אנחנו חייבים להיות מאוחדים', יש לנו מדינה אחת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר