קארינה פריטיקה ז"ל. צילום: פרטי

מילים מהלב: לי בירן ואליאנה תדהר הקדישו שיר למתעמלת קארינה פריטיקה שנרצחה

צפו בזוג האמנים מרגש בביצוע של "מלאכים" • פריטיקה היא אחת הקורבנות של הטבח במיסת הטבע ברעים

זוג האמנים, לי בירן ואליאנה תדהר, העלו אמש (רביעי) ביצוע מיוחד לשיר, שאותו הם מקדישים לזכרה של המתעמלת האמנותית קארינה פריטיקה, שנרצחה במתקפת הטרור של מחבלי החמאס ביום שבת, במסיבת הטבע ברעים. 

מתוך פייסבוק

 

השיר שהוקדש הוא "מלאכים", אותו כתב והלחין בירן בעצמו, ביחד עם גיל וינגרטן וטל קסטיאל. בירן כתב בפוסט: "לזכרה של קארינה פריטיקה. הייתה במסיבה בנובה, נחשבה כנעדרת עד שמצאו את הגופה שלה היום. יהי זכרה ברוך". 

כזכור, פריטיקה, בת 23 במותה, החלה להתאמן בגיל 4 במועדון מכבי פתח תקווה, תחת הדרכתה של נטשה אסמולוב והגיעה להישגים בתחרויות הארציות. 

"היה הייתה ילדה איכותית, כל הזמן מחייכת", סיפרה אסמולוב ל"ישראל היום". "אני מכירה אותה כבר מגיל 4 שבאה להתאמן. היא  בחרה בדרך אחרת שהתבגרה מסיבות אישיות, אבל בזמן שהייתה אצלנו, השתתפה בתחרויות הכי חשובות במדי נבחרת ישראל". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...