"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רובה קלצ'ניקוב ו-23 מחסניות: הרץ האולימפי הניו זילנדי נעצר בקניה
זיין רוברטסון, שהתחרה בטוקיו 2020 ובריו 2016, עצור בניירובי בחשד לתקיפה מינית • בחיפוש בביתו נמצאה כמות תחמושת גדולה
רוברטסון בעת מעצרו. הסתבך עם החוק. צילום: אי.פי

רובה קלצ'ניקוב ו-23 מחסניות: הרץ האולימפי הניו זילנדי נעצר בקניה

זיין רוברטסון, שהתחרה בטוקיו 2020 ובריו 2016, עצור בניירובי בחשד לתקיפה מינית • בחיפוש בביתו נמצאה כמות תחמושת גדולה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הקריירה של הרץ למרחקים ארוכים ובינוניים, זיין רוברטסון, הגיעה לקו הסיום. לאחר שהגיע לשיאו בכך שהשתתף פעמיים במשחקים האולימפיים, בריו 2016 ובטוקיו 2020, נראה שהוא ירד מהמסלול ואולי גם מהפסים.

רוברטסון, שבחודש מרץ האחרון הושעה מפעילות לשמונה שנים, לאחר ששיבש הליך בדיקת סמים שעבר, נעצר שלשום (רביעי) בחשד לתקיפה מינית, עת הוא שוהה בבירת קניה, ניירובי.

מעצרו היה אמור להימשך חמישה ימים, כדי לאפשר לחוקרי התלונה נגדו לבצע את עבודתם, אבל בזמן שביצעו חיפוש בביתו, התגלה במקום רובה קלצ'ניקוב ולצידו לא פחות מ-23 מחסניות - כך שהצרות של הרץ רק גדלו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

רוברטסון בן ה-33, עבר לגור בקניה כדי להתאמן בריצות ארוכות, ואף זכה במדליית הארד במשחקי הרצון הטוב ב-2014 בריצת 5,000 מ'. אבל כעת, נראה שהוא חצה את קו הגבול ויתחרה בין כותלי בית הכלא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...