ג'וקוביץ' עם הגביע בפעם האחרונה שבה הגיע לת"א. צילום: אורן אהרוני

יבריז מ-ATP תל אביב? נובאק ג'וקוביץ' שינה את לוח הזמנים שלו

לאחר העפלת סרביה לרבע גמר גמר גביע דיוויס ולאור הצורך במנוחה, המדורג ראשון בעולם הודיע כי לא יגיע לטורנירים בקזחסטן וסין ועשוי גם להיעדר מהתחרות בישראל • ומה בכל זאת עשוי לגרום לו להגיע לעיר העברית הראשונה? כל הפרטים

הטניסאי הבכיר בעולם נובאק ג'וקוביץ' הודיע כי הוא משנה את התוכניות שלו לסוף השנה, זאת לאחר שנבחרת סרביה עלתה לרבע גמר גביע דיוויס. ג'וקוביץ' החליט בשבוע הקרוב לנוח לאחר תקופה עמוסה בה גם זכה בפעם ה-24 בגרנד סלאם, כשניצח את אליפות ארצות הברית.

כבר לפני חודש הודיע ג'וקוביץ' כי לא יגן על תוארו בסוף החודש בטורניר ה-250ATP באסטנה שבקזחסטן ולפני יומיים הוא הכריז כי הוא גם מבטל את השתתפותו בטורניר המאסטרס 1000 בשנחאי בין התאריכים 2-9 באוקטובר. "לאורך השנים, חלק מהתמיכה הטובה ביותר שאני מקבל בעולם היא בסין.  שנגחאי תמיד הייתה אחד הטורנירים האהובים עלי בעונה. אני מקווה שאוכל לחזור לסין בעתיד ולשחק שוב מול כולכם", כתב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אז מתי הוא יחזור? נולה צפוי לחזור לפעילות במאסטרס בפריז שייצא לדרך ב-30 באוקטובר באולם בברסי, כשישתתף כמובן בטורניר הגמר בטורינו שבאיטליה, כשהוא יוריד את המסך על 2023 ברבע גמר גביע דייוויס במלאגה שבספרד. נכון לעכשיו, הופעתו ב-250ATP בתל אביב והגנה על תוארו משנה שעברה עומד בסימן שאלה, כשמצד שני, הנקודות החשובות שיפספס וירדו לו, עשויות לגרום לכך שהוא לא יסיים את השנה במקום הראשון בעולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...