סקארי. צילום: AFP

כוכבת אליפות ארה"ב הודחה והאשימה: "הרחתי גראס במשך כל המשחק"

הטניסאית מריה סקארי הודחה על ידי הספרדייה רבקה מסרובה כבר בפתיחת הטורניר היוקרתי והאשימה את קרבת האצטדיון לפארק: "לפעמים זה מריח אוכל, לפעמים זה מריח מסיגריות, לפעמים זה מריח כמו סמים, זה משהו שאנחנו לא יכולים לשלוט בו"

הטניסאית מריה סקארי, הודחה אתמול (שני) בסיבוב הפתיחה באליפות ארצות הברית, ויכול להיות כי היא מצאה את הסיבה להפסדה. היוונייה המדורגת 8 בעולם, הפסידה לספרדייה ילידת שוויץ רבקה מסרובה, המדורגת 63 מקומות מתחתיה לאחר 6:4, 6:4, באחד ההפתעות הגדולות של יום הפתיחה, כשסקארי סיפקה הסברים לכך, כאשר טענה כי הריחה ריחות מסוימים מהפארק הסמוך.

"אוי אלוהים... אני חושבת שזה מהפארק", סיפרה הטניסאית בת ה-28 לשופט במהלך המשחק. ואז הוסיפה: "התאמנו כאן אתמול וזה היה אותו דבר". בשיחה עם עיתונאים לאחר המשחק ניסתה להסביר: "לפעמים זה מריח אוכל, לפעמים זה מריח מסיגריות, לפעמים זה מריח גראס. זה משהו שאנחנו לא יכולים לשלוט בו, כי זה מגיע משטח פתוח. אני יודעת שיש פארק מאחורה ואנשים יכולים לעשות מה שרוצים אבל זה הפריע". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לפני למעלה משנתיים, ניו יורק הפכה למדינה ה-15 בארצות הברית שאישרה לגליזציה של קנאביס לשימוש אישי ולא רק לצורך רפואי, ובסוף השנה האחרונה, גם נפתחה חנות המריחואנה ראשונה בעיר. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...