"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש מדליה! דריה אטמנוב זכתה בארד באליפות העולם בהתעמלות אומנותית

אחרי ההישג של הנבחרת הקבוצתית, המתעמלת הישראלית הגיעה גם היא לפודיום • היא הראשונה שעושה זאת אחרי לינוי אשרם • מחר: הגמרים הקבוצתיים בתרגילים השונים

אורן אהרוני, ולנסיה
,עודכן
0השמעה
אטמנוב (מימין) הישג גדול. צילום: אורן אהרוני

דריה אטמנוב, המתעמלת האמנותית הבכירה של ישראל, זכתה הערב (שבת) במדליית הארד בגמר הקרב רב באליפות העולם הנערכת בוולנסיה שבספרד.

תחרות הקרב רב, היא התחרות היחידה שמעניקה מדלייה במשחקים האולימפיים, בדיוק כמו שחברת צוות המאמנות כיום, לינוי אשרם, השיגה באולימפיאדת טוקיו 2020.

אטמנוב בת ה-17, אלופת אירופה משנה שעברה, חזרה רק לפני חודש למשטח לאחר פציעה ארוכה, כבר עמדה ביעד אחד באליפות, כשהשיגה את הכרטיס לאולימפיאדת פריז 2024.

את תחרות הגמר פתחה אטמנוב בצורה נהדרת כשהשיגה ציון של 34.150, בתרגיל הכדור המשיכה את המומנטום עם ציון של 33.450 שהציב אותה זמנית במקום השני. בתרגיל האלות קיבלה אטמנוב ציון מעולה של 33.550, בתרגיל הסרט קיבלה ציון של 30.250 שהעניק לה את המדליה הנכספת.

אטמנוב בתרגיל האלות,צילום: אורן אהרוני
אטמנוב בתרגיל הכדור,צילום: אורן אהרוני
אטמנוב. פתיחה חזקה,צילום: אורן אהרוני

כזכור, אתמול (שישי) נבחרת ההתעמלות אמנותית של ישראל, עשתה היסטוריה, כשזכתה במדליית הזהב בקרב רב ותשתתף ביום ראשון בגמר על כל תרגיל בנפרד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

נבחרת ההתעמלות אמנותית אלופות עולם. קרדיט איגוד ההתעמלות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר