"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אין סיבה לעבוד על הקריטריון לפריז, בלסינג אפריפה לא מוכן כרגע"

מאמנו של האצן הישראלי, יגאל בלון, מנמיך ציפיות אחרי אי ההעפלה לגמר 200 מטרים באליפות העולם באתלטיקה: "גם אם במקרה היינו משיגים את התוצאה, זה לא היה משנה יותר מדי" • אפריפה: "מה למדתי מהתחרות עהולמית הראשונה הגדולה? את המקצוענות"

רונן דורפן, בודפשט
,עודכן
0השמעה

הליכה סוחפת: רגע הזכייה במדליית הזהב הראשונה באליפות העולם באתלטיקה

בדשא מחוץ לאצטדיון אליפות העולם בבודפשט,בלסינג אפריפה מאוכזב מאוד מכשלונו להעפיל לחצי גמר אליפות העולם ב-200 מטרים.הוא סיים את המקצה בו השתתף במקום החמישי (שלושה מעפילים אוטומטית לשלב הבא) ובזמן של 20.73 שניות - 29 מאיות איטי מהזמן שהספיק לעליה מה"כיסא החם" (המפסידים המהירים). המנצח במקצה היה אחד מכוכבי האליפות - מדליסט הכסף ב-100 מ׳ לטסיל טבוגו מבוטסואנה.

בלסינג, זו תחרות עולמית ראשונה שלך. מה הדבר החשוב אותו למדת?

"את המקצוענות. לראות איך הספורטאים הגדולים מתכוננים".

לראיון מצולם לרשת גנאית, שקצת מתעניינת בסיפורו, הוא מוסיף שהוא שמח מאד לרוץ במעמד כזה. אבל למען האמת, הוא לא נראה שמח.

האם היה קשה להיות פה למעשה ללא נבחרת (שאר המשלחת היא מרתוניסטים)?

"אני לא חושב שזה הפריע לי. אני מסתובב בדרך כלל צמוד למאמן שלי יגאל ולא ממש צריך להיות חלק מהנבחרת".

המאמן יגאל בלון מסכם זמנית עונה לא פשוטה: "לבלסינג הייתה בעיה עצבית שמחקה כמה חודשים משמעותיים באימונים ובהכנות. למעשה זו הייתה התחרות השניה האיכותית שלו העונה והרבה יותר מהתחרות האחרת.

בלסינג אפריפה במסלול מספר 2. לא העפיל לגמר 200 מטרים באליפות העולם,צילום: רויטרס

איפה תנסו להשיג את המינימום לאולימפיאדת פריז (20.16 שניות)?

"תראה, אין סיבה לעבוד ספציפית עבור התוצאה הזו. אנחנו לא מוכנים כרגע לאולימפיאדה אז גם אם במקרה היינו משיגים את המינימום זה לא היה משנה יותר מדי. נבנה את זה לתוך תכנית האימונים של השנה הבאה". בלון היה מרוצה מהיחס של אפריפה לתחרות ומהבטחון שהפגין.

אתה יודע, מדי יום יש כאן סיפורים של אלופים שהתגברו על אכזבות וכשלונות - איך מעבירים את המסר הזה?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"הכי חשוב זה ללמוד. ספרינטים זה עסק של 10 או 20 שניות. אתה צריך להימנע מכל טעות. צריך מזל בהגרלה ובתנאים (לאפריפה היה חוסר מזל מסויים במסלול ובתנאי הרוח במקצה שלו. אבל צריך לדעת שאין איך לתקן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר