ויננגור בפעולה. צילום: AFP

ההשפעה של לאנס אמסטרונג? מוביל הטור דה פראנס עבר ארבע בדיקות סמים ביומיים 

יונאס וינגגור עבר ארבע בדיקות סמים ביומיים האחרונים, כולל אחת שעה לפני תחילת השלב ה-17 אבל נשמע סלחן: "בכל שלב אנחנו הולכים עד הקצה וזה קשה אבל אני מבין שאנשים שואלים שאלות בגלל מה שקרה לא פעם"

מוביל הטור דה פראנס יונאס וינגגור עבר ארבע בדיקות סמים ביומיים האחרונים, כולל אחת שעה לפני תחילת השלב ה-17 הנערך היום (רביעי), ככה הודיעה קבוצתו יומבו-ויסטה. וינגגור הגדיל את היתרון הכללי שלו לדקה אחת ו-48 שניות, על פני טאדיי פוגאצ'אר שבמקום השני עם תוצאה מדהימה בקטע נגד השעות.

"זה כבר הבדיקה הרביעית בתוך יומיים", אמר דובר יומבו-ויסטה לסוכנות הידיעות רויטרס. "אנחנו בסדר גמור עם זה... ביקשנו מאיגוד האופניים הבינלאומי (UCI) להתנהג כך למעשה". מאז 2021, סוכנות הבדיקות הבינלאומית (ITA) מטפלת בבדיקות הרוכבים בטור דה פראנס, המוביל הכללי נבחן מדי יום וכל זוכה בשלב צריך לעבור כן גם בדיקה נגד סמים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"למען האמת, אני מבין לגמרי את הספקנות. אנחנו צריכים להיות סקפטיים, עם מה שקרה בעבר, אחרת זה יקרה שוב", אמר וינגגור במסיבת עיתונאים לאחר השלב ה-15 ביום ראשון. "אנחנו רוכבים מהר, אני חייב לומר שבכל שלב אנחנו הולכים עד הקצה וזה קשה אבל אני מבין שאנשים שואלים שאלות בגלל מה שקרה לא פעם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...