"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא בטוחה שאלבש תחתונים": הטניסאית הבכירה מגיבה לחוק החדש בווימבלדון

אונס ג'אבור התוניסאית, המדורגת 6 בעולם, העלתה תהיות לגבי הנהלים החדשים בגרנד סלאם היוקרתי: "עדיף לא להיות פראנואידית, מצד שני כולם ידעו שיש לך מחזור" • החל מהטורניר הקרוב: שחקניות לא יהיו מחוייבות ללבוש תחתונים לבנים

,עודכן
0השמעה
אונס ג'אבור. איך תפעל בווימבלדון?. צילום: רויטרס

אז היא בעד או נגד?החל מטורניר ווימלבדון הקרוב, שייצא לדרך בשבוע הבא, טניסאיות יורשו ללבוש תחתונים כהים, בניגוד למקובל עד היום - שגם ההלבשה התחתונה הייתה חייבת להיות לבנה, כמו כל שאר הבגדים.

אונס ג'אבור, המדורגת 6 בעולם, הגיבה השבוע על הנהלים החדשים שייכנסו לתוקף בגרנד סלאם היוקרתי מכולם, וסיפקה אמירה מפתיע במיוחד: "עדיף בהחלט לא להיות פרנואידית. מצד שני, כולם ידעו שיש לך מחזור. אני לא חושבת שאני הולכת ללבוש שום דבר".

התוניסאית הבכירה הוסיפה: "אם כל הבנות ילבשו תחתונים כהים, המצב ישתפר. אני חושבת שזה דבר נהדר שווימבלדון מנסה לעזור לנשים להרגיש יותר בנוח על המגרש".

Ons Jabeur would not wear colourful underwear despite the rule change 😮#OnsJabeur#Wimbledon#Periods#Tennispic.twitter.com/0Q0FWiXSz3

— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis)June 26, 2023

בעבר, לא מעט שחקניות בסבב התלוננו על הנהלים המחמירים לפיהם טניסאיות מחויבות ללבוש תחתונים לבנים. בשנה שעברה נערכה מחאה מחוץ לשערי מתחם הטורניר על הכללים המחמירים. שחקניות העלו את הדילמה שלהן והביעו את מורת רוחן על כך שזה הופך להיות קשה לנשים שנמצאות במחזור החודשי והן תמיד חוששות מהכתמת בגדיהן. בנוסף, זה גם היה דוחף שחקניות ליטול תרופות כדי לדחות בכוונה את המחזור שלהם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מדליית זהב לענבר לניר בגרנד סלאם מונגוליה // איגוד הג'ודו

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר