"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
על אדמת פולין: מדליית זהב היסטורית לנבחרת השחייה האמנותית באליפות אירופה
הכחולות לבנות הציגו תרגיל מרשים, גברו על גרמניה ועל טורקיה, וזכו במדליית הזהב הראשונה של ישראל בענף אי פעם
הנבחרת הישראלית. גאווה. צילום: עודד קרני

על אדמת פולין: מדליית זהב היסטורית לנבחרת השחייה האמנותית באליפות אירופה

הכחולות לבנות הציגו תרגיל מרשים, גברו על גרמניה ועל טורקיה, וזכו במדליית הזהב הראשונה של ישראל בענף אי פעם

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת השחייה אמנותית של ישראל עשתה היום (שישי) היסטוריה כשזכתה במדליית הזהב באליפות אירופה, הנערכת במסגרת משחקי אירופה בפולין, בתרגיל המשולב.

הכחולות לבנות הציגו תרגיל מרשים וזכו לציון גבוה של 248.6083 נקודות, כשהן מקדימות את גרמניה שסיימה במקום השני עם 163.3205 נקודות ואת נבחרת טורקיה עם 135.7999 נקודות במקום השלישי.

הנבחרת כוללת את הדואט עם אריאל נשיא ושלי בובריצקי, והספורטאיות עדן בלכר, ניקול נחשונוב, מיה דורף, נטע רוביצ'ק, קטי קונין, נוי גזלה, איה מזור, שני שראייזן ושעיה שר שלום. מאמנות הדואט הן אנה טרס וסבטלנה בלכר ומאמנות הקבוצתי לריסה קונין וולריה אנפרייבה.

מדליה ראשונה באליפות, צילום: עודד קרני

חשוב לציין, כי מדובר בתרגיל לא אולימפי, ולכן מעט נבחרות לוקחות בו חלק, אך עדין מדובר בהישג מרשים ומראה על התקדמות הענף בארץ. מדובר במדליית זהב הראשונה בהיסטוריה של ישראל באליפות אירופה בשחייה אמנותית והשנייה בכל הזמנים, מאחר והכחולות לבנות זכו גם מדליית ארד בודדת באליפות ב-2021 שהתקיים בבודפשט בתרגיל החופשי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אם זה לא מספיק, זו המדליה הראשונה של ישראל במשחקי אירופה השנה, לאחר 12 מדליות שהגיעו במהדורה הראשונה בבאקו 2015 ועוד 7 במינסק 2019.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...