"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
12 סוסים מתו תוך חודש: הקנטאקי דרבי תחת חקירה
מארגני אחד המרוצים המפורסמים בעולם הודיעו כי לא יוציאו לדרך את התחרות הקרובה, שנועדה להיפתח ביום רביעי • "מה שקרה זה פשוט בלתי מתקבל על הדעת"
אחד המרוצים בקנטאקי דרבי. צילום: אי.פי

12 סוסים מתו תוך חודש: הקנטאקי דרבי תחת חקירה

מארגני אחד המרוצים המפורסמים בעולם הודיעו כי לא יוציאו לדרך את התחרות הקרובה, שנועדה להיפתח ביום רביעי • "מה שקרה זה פשוט בלתי מתקבל על הדעת"

,עודכן
0השמעה

עולם מרוצי הסוסים בהלם. אחד ממרוצי הסוסים הפופולריים ביותר, הקנטאקי דרבי, נדחה זמנית, עקב חקירה שנפתחה נגד האחראים למרוץ, זאת לאחר שבחודש האחרון 12 סוסים מצאו את מותם, אחרי שנפצעו על המסלול.

"מה שקרה במסלול הזה הוא דוחה ובלתי מתקבל על הדעת", אמר ביל כרסטאניין, יו"ר התחרות שהתייחס לנעשה במסלול שנקרא "צ'רצ'יל דאונס". הוא הוסיף: "למרות מאמצינו לגלות את הסיבה לפציעות הרבות של הסוסים (שהובילו למותם) ולמנוע עוד מקרים כאלה, אנחנו חייבים עוד זמן כדי לחקור".

הסיטואציה הקשה הזאת, בעיקר לאחר שרק בשבוע האחרון מתו שבעה סוסים, מעלה שאלה בארצות הברית לגבי רמת הטיפול והדאגה לבריאותם של הסוסים המשתתפים במרוצים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהודעה הרשמית של מסלול "צ'רצ'יל דאונס" התגוננו האחראים וכתבו: "לא נמצא ולו רמז אחד לגורם לארועי המוות שקרו, וגם לא קו שמקשר בין כל מקרי המוות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו