מכה מתחת: שגעון האגרוף חזר לאוקראינה, עם קרבות בתחנת רכבת תחתית

האליפות הלאומית של המדינה מוכת המלחמה נערכה מתחת לפני האדמה בחראקוב • הכוכבים הגדולים של הענף הופיעו תחת הכותרת: "גיבורי ההגנה של חראקוב"

אחד הקרבות באליפות "הגיבורים" בחראקוב. צילום: אי.פי

שנה ורבע מאז הפלישה הרוסית לאוקראינה, והמדינה מוכת המלחמה עושה הכל כדי לחזור לשגרה מסויימת, גם בענפי הספורט השונים, כולל באחד הפופולריים ביותר במדינה - אגרוף.

בסוף השבוע האחרון, כך התגלה, התקבצו מאות צופים לצפות בתחרות הלאומית, שנערכה, מטעמי ביטחון, מתחת לפני האדמה, בתחנת הרכבת התחתית "זכינסקיב אוקראיני", בעיר חראקוב.

אחד המתחרים בתחנת הרכבת התחתית בחראקוב, בדרכו לזירה, צילום: אי.פי

שם התחרות: "גיבורי ההגנה של חראקוב", והמשתתפים: חלק מהשמות הגדולים של הענף באוקראינה, ביניהם אולכסנדר יוסיק וואסיל לומצ'נקו. התחרות נערכה גם לזכרו את המתאגרף מקסים גליניצ'ב שנהרג במהלך המלחמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לצד המתאגרפים המקצוענים, ניתנה במה גם למתאגרפים חובבנים, והכל בניסיון להוכיח שרוסיה וולדימיר פוטין לא יכתיבו יותר מדי את אורח החיים במדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר