"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ודו: מדליית כסף לשירה ראשוני בגרנד סלאם אנטליה

הג'ודוקא (עד 48 ק"ג), הפסידה באיפון בגמר מול בלנדי פון מצרפת • ברוך שמאילוב הפסיד בקרב על הארד וסיים חמישי • תמר מלכה, טל פליקר ותמנע נלסון לוי הודחו

,עודכן
0השמעה
שירה ראשוני עם שני הרשקו. מדליית כסף, צילום: איגוד הג'ודו

נבחרת ישראל פתחה היום (שישי) את גרנד סלאם אנטליה בג'ודו בהצלחה, לאחר ששירה ראשוני עלתה לגמר וזכתה במדליית כסף ראשונה בטורניר.

ראשוני, שמתחרה בקטגוריית משקל עד 48 ק"ג, פתחה את יום התחרויות עם ניצחונות על בריטית, טורקיה וברזילאית ברבע הגמר. בחצי הגמר פגשה את הגרמנייה קטרינה מנץ, ניצחה אותה באיפון והעפילה לשלב הגמר.

בגמר היוקרתי ספגה איפון בחסות בלנדי פון הצרפתית, שחגגה כל הדרך למדליית הזהב. הישג נהדר לראשוני, שחגגה את המקום השני על הפודיום.

באותו משקל, תמר מלכה הודחה בשמינית הגמר, לאחר שהפסידה לצרפתייה בלנדין פונט (11 בעולם), לאחר שספגה פעמיים וואזארי.

ברוך שמאילוב (66 ק"ג), המדורג חמישי בעולם, השיג בפתיחת היום ניצחונות על יריבים מפרו ומולדובה, כאשר ברבע הגמר גבר על הרומני לוסיאן דומיטרסקו בתוך פחות מ-2 דקות מתחילת הקרב, מה שהעלה אותו לרביעייה האחרונה.

שירה ראשוני עם שני הרשקו. מדליית כסף,

שמאילוב פגש בחצי את יריב מצרפת לו הפסיד בוואזארי ומשם עבר להתמודד על מדליית הארד. בקרב על הארד פגש את דויד גרסיה ולאחר דקה השיג הספרדי בריך על חשבונו, מה שהביא את הישראלי רק למקום החמישי.

טל פליקר, המתחרה אף הוא במשקל של שמאילוב, סיים במקום השביעי, לאחר שהודח בבית הניחומים, בעקבות הפסד לספרדי דויד גרסיה. תמנע נלסון לוי (עד 57 ק"ג), פתחה עם ניצחון על יריבה מקומית, אך הפסידה בשמינית הגמר והודחה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גרנד סלאם אנטליה בג'ודו מהווה הכנה אחרונה לקראת אליפות העולם שתתקיים בתחילת מאי בדוחא שבקטאר, ולכן רוב הבכירים בכל משקל ומשקל הגיעו אליו, גם כדי לנסות להתברג כמה שיותר גבוה בדירוג העולמי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר