"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אולי בפעם הבאה: לונה צ'מטאי-סלפטר נכשלה בניסיון לשבור את שיא העולם בריצת 10 ק"מ
לעיני הקהל הביתי ברחובות העיר העברית הראשונה, האתלטית בת ה-34 ניסתה להיכנס לספרי ההיסטוריה אבל התעייפה לקראת הסיום, סיימה רק שנייה עם תוצאה של 31:31 דקות ותחכה להזדמנות אחרת
סלפטר (מספר 1), הבוקר בת"א | צילום: אורן אהרוני

אולי בפעם הבאה: לונה צ'מטאי-סלפטר נכשלה בניסיון לשבור את שיא העולם בריצת 10 ק"מ

לעיני הקהל הביתי ברחובות העיר העברית הראשונה, האתלטית בת ה-34 ניסתה להיכנס לספרי ההיסטוריה אבל התעייפה לקראת הסיום, סיימה רק שנייה עם תוצאה של 31:31 דקות ותחכה להזדמנות אחרת

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אולי בפעם הבאה. לונה צ'מטאי סלפטר נכשלה הבוקר (שישי) בניסיונה לשבור את שיא העולם במקצה 10 ק"מ נשים.

הישראלית הובילה רשימה של 30 רצות שניסו לדחוף אותה לעמוד באתגר, העומד עד היום על 30:01 דקות ונקבע בגרמניה על ידי הרצה אגנס גבט, אבל היא התעייפה בשליש האחרון של הריצה, סיימה במקום השני רק אחרי ילמגט ירגאל עם תוצאה של 31:31 דקות ותחכה להזדמנות אחרת. ירגאל המנצחת אגב, סיימה על פסגת הפודיום עם תוצאה של 30:59 דקות.

סלפטר, שרצה בין השאר במסגרת ה-NN Running Team, בה חבר גם האלוף האולימפי בריצת מרתון, הקנייתי אליוד קיפצ'וגה ורצים בעלי שם עולמי נוספים, הצליחה לסיים ב-2019 את המרחק ב-30:05 דקות, בזמן מהיר יותר מהשיא העולמי, אך תוצאה זו לא נקבעה כתוצאה רשמית כיוון שמארגני התחרות בטיבורג, הולנד לא הקפידו על כל התקנות הנדרשות.

צ'מטאי סלפטר, הבוקר בת"א, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
צ'מטאי סלפטר, הבוקר בת"א, צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...