קיזנהופר. הפתיע את כולם בטוקיו 2020 | צילום: פרמייר טק

החתמה נוצצת: האלופה האולימפית הצטרפה לקבוצת הרכיבה הישראלית

האוסטרית אנה קיזנהופר חתמה בקבוצת פרמייר טק ומכוונת גבוה: "אני רוצה להתמקד בטור דה פראנס ונרגשת מהאתגר החדש

האלופה האולימפית באופני כביש, האוסטרית אנה קיזנהופר, חתמה היום (שלישי) בקבוצת הרכיבה הישראלית פרמייר טק. 

קיזנהופר, בת ה-31, היתה אחת ההפתעות הגדולות באולימפיאדת טוקיו, כשיצאה לפריצה והשאירה מאור את הפייבוריטיות, כדי לעלות לפודיום ולקבל את מדליית הזהב, כשלאחר הזכייה היא הקפיאה את הקריירה שלה כמתמטיקאית, כדי להתרכז באופניים. 

החתימה שלה מעלה את מספר החברות בסגל של הקבוצה הישראלית לנשים בפרמייר טק ל-13, אם כי היא עדיין קבוצת ה-WorldTeam הקטנה ביותר. 

"אני מאוד שמח להצטרף לפרמייר טק", סיפרה קינהופר. "מדובר בסביבה והציוד האידיאליים עבורי כדי להופיע בצורה הטובה ביותר בכמה מהמרוצים החשובים ביותר בלוח השנה של Women's World Tour.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"בפרט, אני רוצה להתמקד בטור דה פראנס. אני נרגשת מהאתגר החדש הזה. זה לא יהיה קל, אבל אני חושבת שיש לנו קבוצה מצוינת ונספק הפתעות השנה". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...