שתי מדליות זהב לגולשת הסקי הישראלית קטועת הרגל

הגולשת הפראלימפית, שיינא וספי, פתחה את השנה החדשה בצורה הכי טובה שיכלה לבקש, לאחר שזכתה בשתי מדליות זהב בתחרות בקולורדו שבארה"ב • וספי היתה בת שלוש כשנקלעה לתאונת דרכים ואיבדה את רגלה השמאלית

שיינא וספי. הישג יפה , עמותת ארז
שיינא וספי. הישג יפה, צילום: עמותת ארז

ככה פותחים שנה: שתי מדליות זהב לגולשת הסקי הפראלימפית שיינא וספי. הגולשת הפראלימפית, פתחה הלילה (בין חמישי לשישי) את השנה החדשה בצורה הכי טובה שיכלה לבקש, לאחר שזכתה בשתי מדליות זהב בתחרות בקולורדו שבארה"ב.

וספי בת ה-21, שהפכה בשנה שעברה לספורטאית הישראלית הראשונה שלוקחת חלק במשחקי החורף הפראלימפיים, השיגה בסיבוב הראשון במקצה ג'יאנט סלאלום, תוצאה של 57.99 שניות והקדימה ב-35 מאיות את אלי ג'ונסון המקומית וטס בזנט הקנדית שסיימה שלישית לאחר 58.47 שניות. 

בסיבוב השני, הישראלית הצליחה לסיים ראשונה, בזמן של 59.47 שניות, כשגם הפעם ג'ונסון דורגה שנייה עם 1:00.26 דקות ושלישית דורגה רבקה מידרוס עם 1:03.84 דקות. בנוסף, וספי השיגה בכך את הנקודות להשתתפותה במקצה זה גם באליפות העולם בסוף החודש בספרד, כשלפני כן, היא תיקח חלק במחנה אימונים של שבועיים באנדורה.

כזכור, וספי היתה בת שלוש כשנקלעה לתאונת דרכים ואיבדה את רגלה השמאלית. אוטובוס שסטה ממסלולו פגע ברכב המשפחה בצומת קדרים ומעוצמת המכה הרכב התהפך כמה פעמים, ושיינא נפגעה באופן אנוש. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שיינא וספי. תשתתף באליפות העולם, צילום: עמותת ארז
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר