"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"צריך להפריד את הפוליטיקה מהספורט"
מעיין דוידוביץ' פתחה את אליפות העולם בעומאן בגלישה, לשם טסה עם דרכונה האוסטרי ומתחרה תחת דגל התאחדות השיט הבינלאומית • את יום השיוטים סיימה במקום ה־19 ואמרה ל"ישראל היום": "המטרה שלי היא לייצג את המדינה בכבוד"
צילום: אי.פי.אי // דוידוביץ'. "אני כמו שאר הגולשים, אין עלי שום אבטחה"

"צריך להפריד את הפוליטיקה מהספורט"

מעיין דוידוביץ' פתחה את אליפות העולם בעומאן בגלישה, לשם טסה עם דרכונה האוסטרי ומתחרה תחת דגל התאחדות השיט הבינלאומית • את יום השיוטים סיימה במקום ה־19 ואמרה ל"ישראל היום": "המטרה שלי היא לייצג את המדינה בכבוד"

עדי רובינשטיין
, עודכן

מעיין דוידוביץ' פתחה אמש את השתתפותה באליפות העולם בגלשנים הנערכת בעומאן. כדי שלא תזוהה, הגולשת הישראלית הבכירה מופיעה בתחרות כשעל גלשנה דגל התאחדות השיט העולמית ועליו האותיות ISAF. בלוח התוצאות של אתר התחרות ובתוצאות החיות שיפורסמו מופיע ליד שמה הדגם RSX, ללא שם המדינה.

בתום יום השיוטים הראשון היא מדורגת במקום ה־19 וניכר שטלטלות המסע עדיין מעיקות עליה. דוידוביץ' נכנסה למדינה עם הדרכון האוסטרי שלה. אגב, לנמרוד משיח גם יש דרכון זר, אך לשחר צוברי אין דרכון שכזה, ולכן צמד הגולשים נשאר בארץ, כדי שלא ייווצר יתרון לא חוקי למשיח. היום אמור איגוד השיט להחליט איזו תחרות תומלץ להחליף את התחרות בעומאן ותשמש תחרות קריטריון.

"באתי לכאן כי אני חושבת שצריך להפריד פוליטיקה מספורט", אמרה אמש דוידוביץ' בשיחה עם "ישראל היום". "לא יכולתי לוותר כל כך בקלות על התחרות החשובה ולמרות שידעתי שהסיכויים קטנים להגיע וזה לא היה קל, בסופו של דבר קיבלתי את ההחלטה הנכונה. אני מקבלת פה יחס כמו כל גולשת אחרת, ומבחינתי התחרות הזו לא שונה מכל אליפות עולם אחרת". דוידוביץ', שמודעת להמולה שמתקיימת בארץ סביב השתתפותם של ישראלים במדינות ערב בתקופה הרגישה הנוכחית, ביקשה לא להתייחס לכך: "אני צריכה להתנתק מכל מה שהיה לפני ולהתגבר על כל הקשיים כדי שאוכל לייצג את המדינה בכבוד בתחרות". על הידיעות שלפיהן היא מסתובבת עם אבטחה צמודה, דוידוביץ' הגיבה בגיחוך: "אני כמו שאר הגולשים כאן, אין עלי שום אבטחה".

בישיבה שנערכה בוועד האולימפי הבינלאומי נקבע, בין השאר גם בגלל הפרשה מהאליפות בעומאן, שמעתה כל תחרות שאליה לא יוכלו כל הספורטאים מכל המדינות להיכנס ולהתחרות לא תשמש תחרות קריטריון אולימפית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...