"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מרשים: נבחרות הסייף בעוד צעד בדרך לאולימפיאדה
נבחרות הגברים והנשים של ישראל סיימו במקום הרביעי באליפות העולם בגביע העולם בונקובר, ועשו צעד גדול בדרך להשגת הקריטריון לפריז 2024
הישג מרשים לנבחרות | צילום: Devin Manky / #BizziTeam

מרשים: נבחרות הסייף בעוד צעד בדרך לאולימפיאדה

נבחרות הגברים והנשים של ישראל סיימו במקום הרביעי באליפות העולם בגביע העולם בונקובר, ועשו צעד גדול בדרך להשגת הקריטריון לפריז 2024

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הישג נהדר לנבחרות הגברים והנשים של ישראל בסייף, שסיימו הלילה (בין ראשון לשני) במקום הרביעי בגביע העולם בוונקובר.

בעקבות ההישג, הנבחרות יתתקדמו בדירוג העולמי, מה שיאפשר להן הגרלות קלות יותר בדרך להשגת הקריטריון לאולימפיאדת פריז 2024.

נבחרת הגברים, צילום: Devin Manky / #BizziTeam

נבחרת הגברים הכוללת את יונתן כהן, עידו הרפר, גרגורי בסקין וסטניסלב גלפרפתחה עם ניצחון על סלובקיה (45:34), המשיכה לניצחון על אוסטריה (45:38), בהמשך גברה על קוריאה (45:43) ובחצי הגמר הפסידה על חודו של טוש (35:34) לנבחרת איטליה המדורגת 3 בעולם. בקרב על מדלית ארד ספגה הנבחרת הפסד לנבחרת יפן (45:41).

אצל הנשים שרשמו את ההישג הטוב ביותר שלהן אי פעם, השתתפו ניקול פייגין, יאנה בוטביניק, סופיה ויינברג ודר הכט. את היום, הנבחרת שהייתה מדורגת 15 בעולם, התחילה עם ניצחון על בריטניה (45:35), לאחר מכן גברו על פולין (41:38) המדורגת 4 בעולם, ניצחו את הונג קונג (45:40) ובקרב חצי הגמר מול קוריאה המדורגת ראשונה, הפסידו עם תוצאה מכובדת של 45:39. בקרב על מדליית ארד, הפסידו לשוויץ 45:36.

נבחרת הנשים, צילום: Devin Manky / #BizziTeam

כאמור, תוצאות אלו ישדרגו את דירוגם של הנבחרות בעולם ויקלו על ההגרלות בתחרויות הקריטריון במרוץ למשחקים האולימפיים.

מאיגוד הסייף נמסר:"ברכות למאמנים הלאומיים אלכסנדר איבנוב ואנג'לו מאצוני, שליוו את הנבחרות לתחרות ועובדים ימים כלילות כדי להשיג את הקריטריון הנחשק לאולימפיאדה. תודות לאתנה ישראל וועדת האולימפי שבלעדיהם הנסיעה הזאת (בגלל בעיות תקציב חמורות) לא הייתה יוצאת לפועל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נבחרת הסייף. בדרך לפריז?, צילום: Devin Manky / #BizziTeam
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...