שורת התקריות של אוהדים ועיתונאים ישראלים במהלך משחקי המונדיאל בקטאר, הובילה אמש (רביעי), את הג'ודוקא פיטר פלצ'יק לפרסם פוסט ברשתות החברתיות שבו הביע את דאגתו מהמצב.
הישורת האחרונה של שלב הבתים בשיאה - כל העדכונים בערוץ הטלגרם מונדיאל החדש
פלצ'יק, שזכה במדליית ארד על אדמת קטאר לפני פחות משנתיים בטורניר המאסטרס היוקרתי כתב: "זה לא האסלאם כמו שאני מכיר אותו, ויש לי הרבה חברים מוסלמים בעולם, כך שאני יודע איך זה יכול להיות. זה פשוט עצוב".
View this post on Instagram
"הספורט צריך לאחד את האנשים בעולם ולהיות מעל לכל פוליטיקה, מלחמה, אידיאולוגיה וכו', במיוחד כשמדובר באחד מאירועי הספורט הגדולים בעולם – המונדיאל. כסף יכול לקנות המון דברים, אבל לא כבוד".
עוד כתב הספורטאי: "חשבתי שהאירוע בקטאר יהיה אחרת. אני רואה המון תקריות איבה ושנאה כלפי ישראלים ויהודים המבקרים בקטאר ואין לשנאה ולהתנהגות כזו שום מקום באירוע הזה. אני תמיד בוחר בשלום, אהבה וכבוד בכל פעם מחדש לא משנה מהיכן הגעת או מה האמונה או הדת שלך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו