"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שברו שיאים: בייג'ין 2022 היא אולימפיאדת החורף הנצפית בכל הזמנים
לפי נתונים שפרסם הוועד האולימפי הבינלאומי – נצפתה עלייה של 18 אחוזים מהמשחקים שנערכו בדרום קוריאה בשנת 2018 • תומאס באך: "שיא באמצעות פלטפורמות דיגיטליות"
הלפיד האולימפי בבייג'ין 2022 | צילום: רויטרס

שברו שיאים: בייג'ין 2022 היא אולימפיאדת החורף הנצפית בכל הזמנים

לפי נתונים שפרסם הוועד האולימפי הבינלאומי – נצפתה עלייה של 18 אחוזים מהמשחקים שנערכו בדרום קוריאה בשנת 2018 • תומאס באך: "שיא באמצעות פלטפורמות דיגיטליות"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הוועד האולימפי הבינלאומי (IOC) פרסם היום (שישי), כי יותר משני מיליארד אנשים צפו באולימפיאדת החורף בבייג'ין 2022.

הנתון המדויק הוא 2.01 מיליארד צופים בטלוויזיה ובפלטפורמות דיגיטליות שונות, מראה על עלייה של חמישה אחוזים ממשחקי פיונגצ'אנג 2018. סך של 713 מיליארד דקות של סיקור נצפו בערוצים שונים של בעלי הזכויות האולימפיים, מה שמביא גם עלייה של 18 אחוז מהמהדורה הקודמת בדרום קוריאה.

בבייג'ין, שיא של 120,670 שעות - יותר מכל משחקי חורף עד כה - של סיקור היה זמין בפלטפורמות דיגיטליות. "בייג'ינג 2022 הייתה משחקי החורף האולימפיים המעורבים ביותר בהיסטוריה", אמר נשיא הוועד האולימפי הבינלאומי, תומאס באך.

"בשיתוף פעולה הדוק עם שותפי זכויות המדיה שלנו ברחבי העולם, יותר סיקור היה זמין מאי פעם, כולל כמות שיא באמצעות פלטפורמות דיגיטליות. עם קהל עולמי של למעלה מ-2 מיליארד, משחקי החורף האולימפיים ממשיכים להיות אחד מאירועי הספורט הנצפים ביותר בעולם".

תומאס באך, צילום: אורן אהרוני

המחקר, שנערך מטעם הוועד האולימפי הבינלאומי (IOC), גילה שאוהדים רצו לראות יותר אקשן בשידור חי, כאשר 57 אחוז מהצעירים בגילאי 13 עד 19 העדיפו סיקור דחוי. ה-IOC טען שפלטפורמות האינטרנט והאפליקציות האולימפיות במהלך בייג'ין 2022 הצליחו יותר מכפול ממה שהושג בפיונגצ'אנג.

בעוד 68 מיליון משתמשים צרכו את בייג'ין 2022 באמצעות פלטפורמות דיגיטליות, ערוצי המדיה החברתית האולימפית רשמו 3.2 מיליארד מעורבות במהלך המשחקים, ומשכו יותר מ-11 מיליון עוקבים חדשים בפלטפורמות שונות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במקביל, סקר שנערך בקרב ספורטאים שהשתתפו בבייג'ין 2022, גילה כי ההשתתפות משמעותית עבורם, כאשר 91 אחוזים טוענים שזו המוטיבציה שלהם "להתחרות באירוע הרב-ספורט הגדול ביותר עלי אדמות" ו-90 אחוז חשפו רצון "לייצג את המדינה שלהם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...