"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אליפות ואלימות
מכבי ראשל"צ השלימה סוויפ מדהים ומפתיע (0:3) בסדרת הגמר נגד מכבי ת"א √ ל"ישראל היום" נודע שחלק מהשחקנים היו מעורבים בקטטה מחוץ לבר במהלך החגיגות
שחקני מכבי ראשל"צ חוגגים אליפות. עשו למכבי ת"א בית ספר // צילום: דני מרון // שחקני מכבי ראשל"צ חוגגים אליפות. עשו למכבי ת"א בית ספר

אליפות ואלימות

מכבי ראשל"צ השלימה סוויפ מדהים ומפתיע (0:3) בסדרת הגמר נגד מכבי ת"א √ ל"ישראל היום" נודע שחלק מהשחקנים היו מעורבים בקטטה מחוץ לבר במהלך החגיגות

עדי רובינשטיין
, עודכן

זו היתה כנראה אחת מעונות הכדוריד המעניינות שראינו בעשור האחרון, ובסיומה קיבלנו אלופה מפתיעה בדמותה של מכבי ראשל"צ, שהביסה 0:3 בסדרת הגמר את הפייבוריטית לזכייה, מכבי ת"א.

הנוק־אאוט הגיע ביום שישי, באולמה הביתי של מכבי ת"א, שקרסה מנטלית והפסידה 23:22 במשחק השלישי שכאמור חתם את הסדרה.

קבוצת המיליונים של דראגן ג'וקיץ, בהנהגתם של עומר דבדה, גיל וחן פומרנץ, יוסי אפו וניבו לוי, הפסידה לחבורה הלוחמת של המאמן סער פרנקל, שבעצמו הכין למאמנה הזר של מחזיקת הגביע ערימת מוקשים לאורך כל סדרת הגמר.

עד כמה גדול הניצחון של ראשל"צ? בעלי מכבי ת"א, רענן סובל, שלח הודעת ווטסאפ לקבוצת חברי האיגוד בזו הלשון, לאחר שהחל ויכוח סוער בין החברים על זהות המאמן הלאומי הבא של ישראל: "בואו נתרכז כרגע במלוא ההערכה לראול סרוגו וצוותו שהגיעו בקושי אבל בנחישות לבאר ושתו ממנה. ובשולי הדברים ואל תקפצו, במקום לבזבז סכומי עתק על מאמנים כאלו ואחרים לנבחרת הבוגרת תחליטו בהנהלת האיגוד למנות את סער פרנקל למאמן יחד עם אימון מכבי ראשל"צ. הוא בהחלט הוכיח בסדרה שהוא ראוי. בואו נתרכז בהוצאת כסף בילדים ובנוער. ושוב איחולים אישיים לראול,בהצלחה שנה הבאה בארץ ובאירופה".

סובל וסרוגו, הבעלים של מכבי ראשל"צ, כנראה ישמחו לראות את פרנקל בנבחרת, אבל יו"ר הוועדה המקצועית, דודי פאלח, בגיבוי של משרד הספורט והוועד האולימפי, מעדיף למנות מאמן זר בדמותו של המאמן הספרדי אנטוניו קרלוס אורטגה.

נתראה במוק' הצ'מפיונס?

על חגיגות הניצחון של ראשל"צ העיב מקרה אלימות, כאשר אל בר "הרוזה", בבעלותו של אחד המצטיינים בסדרה, יוני רוזנטל, הגיעה חבורת בליינים שהשתכרו והפריעו לערב המשמח של הקבוצה. החבורה הוצאה אל מחוץ לבר, ועל פי עדות המבלים, הוכתה נמרצות על ידי חלק משחקני הקבוצה. ניידת משטרה שהגיעה למקום לא ביצעה מעצרים והחגיגות נמשכו אל תוך הלילה.

בראשל"צ ינסו לרשום את הקבוצה למוקדמות ליגת האלופות, אך כדי לעשות זאת, ישראל צריכה לקבל "חנינה" מהאיגוד הבינלאומי, לאחר שהמקום במוקדמות ליגת האלופות נלקח מאיגוד הכדוריד על רקע סירובן של קבוצות ישראליות להירשם למפעל בשנים האחרונות, זאת בשל העלויות הכספיות הגבוהות הכרוכות בכך.

תקציבה של האלופה הטרייה לעונת המשחקים הבאה צפוי לעמוד על סכום שמתקרב ל־10 מיליון שקלים - הגבוה אי פעם לקבוצה ישראלית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...